Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: CCR a decis că Parlamentul stabilește data alegerilor / HG adoptată de Cabinetul Orban privind organizarea scrutinului în 6 decembrie este nulă / BEC: Nicușor Dan a câștigat alegerile cu 42,76% – rezultate parțiale (96,95%) / Gabriela Firea a obținut numai 37,98% dintre voturi / Pe locul 3 se află Traian Băsescu: 10,98% / 

Breaking News:
 

Două persoane, soț și soție, găsite fără suflare într-o locuință din Cernavodă

Agitație maximă, luni dimineața, pe Strada Anghel Saligny din Cernavodă.

O femeie a alertat vecinii și forțele de ordine, după ce și-a găsit părinții fără suflare în casă. Femeia a tot încercat să dea de părinții ei la telefon, dar fără succes.

Când a mers la fața locului, a avut parte de un șoc maxim. Și-a găsit părinții, tatăl de 76 de ani și mama de 72 de ani, fără suflare în baie.

După ce a alertat mai mulți vecini, femeia a sunat de urgență la numărul unic 112, dar medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic.

Conform replicaonline.ro, pe trupurile bătrânilor nu au fost găsite semne de violență. Poliția a demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate ce s-a petrecut la fața locului.

Însă conform anchetatorilor, din primele informații reiese că cei doi bătrâni și-au pierdut viața din cauza unor intoxicații cu monoxid de carbon.

4 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv