Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: CCR a decis că Parlamentul stabilește data alegerilor / HG adoptată de Cabinetul Orban privind organizarea scrutinului în 6 decembrie este nulă / BEC: Nicușor Dan a câștigat alegerile cu 42,76% – rezultate parțiale (96,95%) / Gabriela Firea a obținut numai 37,98% dintre voturi / Pe locul 3 se află Traian Băsescu: 10,98% / 

Breaking News:
 

Nu e păcăleală! De la 1 aprilie, crește prețul gazelor cu 10%

Reprezentanții Autorității Naționale de Reglementare în Domeniul Energiei au anunțat că, de la 1 aprilie, prețul gazelor pentru consumatorii casnici va crește cu 10%.

Este însă vorba despre cei doar 1,6 milioane de clienți abonați la gazele distribuite de ENGIE România. Pentru abonații E. ON Gaz Furnizare România prețul nu se modifică.

Motivul care stă la baza acestei creșteri ar fi “o corecție realizată față de perioada 2016-2017, când prețul practicat a fost mai mic decât costurile aferente furnizării”.

ANRE atrage atenția asupra faptului că “a fost implementat cadrul legal care permite tuturor consumatorilor să își aleagă furnizorul de gaze naturale. Procesul de schimbare a furnizorului este gratuit, nu implică modificări de ordin tehnic și orice client final casnic de gaze naturale poate să treacă de la furnizarea în regim reglementat, la furnizarea în regim concurențial”.

98 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv