Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul prelungește cu încă 30 de zile starea de alertă / Premierul Cîțu le dă liber românilor până la 5 dimineața de Paști / SĂNĂTATE: Familiile celor decedați de COVID-19 vor putea să-și ia rămas bun de la ei în spital / Vlad Voiculescu: Nu scrie în niciun regulament că oamenii nu trebuie îmbrăcați înainte de înmormântare /

Breaking News:

Percheziţii DNA la sediul ANAF din Bucureşti şi la CJ Satu Mare

Procurorii DNA Oradea fac 16 percheziţii la sediul central al ANAF din Bucureşti, la Consiliul Judeţean (CJ) Satu Mare şi la domiciliile unor suspecţi de fapte de corupţie comise în perioada 2010 – 2015.

sursa foto: bzi.ro
sursa foto: bzi.ro

DNA oferă deocamdată puţine informaţii:

“Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, Serviciul Teritorial Oradea, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție , comise în perioada 2010 – 2015.

În cursul zilei de 17 noiembrie 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 16 de locații situate în municipiul București și județele Ilfov, Satu Mare și Botoșani, din care 2 sunt sediile unor instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare”.

Percheziţiile de astăzi urmăresc doar ridicarea de documente pentru probarea activităţii infracţionale, nu şi aducerea cu mandat la audiere a persoanelor suspectate în cauză.

3 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv