Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: RA-APPS menține misterul în scandalul vilei „Împăratului” / „Stabilirea destinaţiei acestui imobil nu este în competenţa noastră” / POLITICĂ: Coaliția PSD-PNL legalizează traseismul aleșilor locali, cu 3 luni înainte de alegeri / COPY-PASTE Dragnea /

Breaking News:

NORMALITATE! Judecătoarea Corina Voicu desființează NUP-ul „generalului” Aldea și dă ORDIN să fie anchetată penal avocata Lavinia Mincu

Episodul 2. CORUPȚIE la Parchetul Pitești! Procurorul general Scutea ȘTIE și TACE!

Judecătoarea Voicu a refuzat să fie PROASTĂ sau CORUPTĂ în acest caz flagrant de CORUPȚIE!

Voicu a ales să fie PROFESIONISTĂ, să-și merite salariul uriaș și statutul de magistrat inamovibil.

În schimb, procurorul de caz, Ionela-Tania Mihai-Oprea, și șeful său, Mihai Aldea, au ales CORUPȚIA. De ce? Ca să o salveze de pușcărie pe avocata Lavinia Mincu, lidera unui grup de crimă organizată!

„Generarul” Mihai Aldea – șeful Parchetul Pitești protejat de procurorul general Gabriela Scutea -, între două penale: avocata Lavinia Mincu și medicul Mioara Pavelescu-Motoc

Scurt rezumat

În Primul epsiod v-am prezenta manevra/escrocheria pusă la cale de avocata Lavinia Mincu și doctorița Mioara Pavelescu (fostă Motoc), pentru a înșela diverși clienți ai avocatei cu sume mari de lei și euro.

V-am mai arătat că unul dintre cei mai mari păgubiți (cu 193.000 euro), Daniel Matei, a depus o plângere la Parchetul Pitești. Din nefericire pentru Matei și alții ca el înșelați de Binomul Mincu & Pavelescu-Motoc, doi procurori corupți – cel de caz, Ionela-Tania Mihai-Oprea și șeful său, Mihai Aldea – au decis că avocata Mincu este nevinovată.

Pentru a demonstra că a fost înșelat de avocata Lavinia Mincu, păgubitul Daniel Matei s-a adresat justiției: a solicitat unui judecător să decidă dacă soluția procurorilor Ionela-Tania Mihai-Oprea și Mihai Aldea a fost legală.

Magistratul i-a dat dreptate păgubitului Matei. Practic, judecătorul Corina Voicu de la CA Pitești a dat de pământ cu procurorul de caz, Ionela-Tania Mihai-Oprea, și cu șeful său, Mihai Aldea. Judele Voicu le-a arată procurorilor corupți din Pitești păstoriți de procurorul general al României, Gabriela Scutea, cum se instrumentează o anchetă.

Magistratul Corina Voicu a dat ORDIN să se continue cercetarea asupra avocatei Lavinia Mincu!

Manevra Binomului Mincu & Pavelescu-Motoc

ORDINELE  judecătorului VOICU!

De ce spunem că procurorii Ionela-Tania Mihai-Oprea și Mihai Aldea sunt corupți? Pentru că, în cazul „profesioniștilor” într-un domeniu, atunci când fac manevre și iau decizii ilegale, putem vorbi fie despre PROSTIE, fie de CORUPȚIE.

Or, din ce vom arăta astăzi, veți vedea că procurorul de caz Ionela-Tania Mihai-Oprea și șeful său, Mihai Aldea, sunt CORUPȚI. Că de prostie NU poate fi vorba.

Iată ARGUMENTELE judecătorului Corina Voicu, așa cum au fost expuse în Motivarea Sentinței din 17 februarie 2021:

 1. Judecătoarea Corina Voicu constată că deciziile procurorilor s-au bazat, în general, pe declarațiile Binomului Mincu & Pavelescu-Motoc:

 1. Judecătoarea Corina Voicu observă că avocata Lavinia Mincu le oferă procurorilor dovezi despre escrocheria în care Matei a fost „păcălit”:

 1. Judecătoarea Corina Voicu arată că procurorul de caz Ionela-Tania Mihai-Oprea și șeful său, Mihai Aldea, au avut pe masă declarații ale avocatei Lavinia Mincu, din care rezulta că Binomul Mincu & Pavelescu-Motoc a manipulat banii oferiți de Daniel Matei:

 1. Judecătoarea Corina Voicu trage PRIMA concluzie: Faptele generate de afacerea financiară dintre Matei și Binomul Mincu & Pavelescu-Motoc sunt ilegale pentru un avocat în relația cu un client…

 1. Judecătoarea Corina Voicu trage a DOUA concluzie, una devastatoare: Avocata Lavinia Mincu ȘTIA că este în mijlocul unei acțiuni ilegale…

 1. Judecătoarea Corina Voicu trage a TREIA concluzie, una de terorism financiar: Avocata Lavinia Mincu Motoc a fost implicată direct într-o OPERAȚIUNE de SPĂLARE de BANI. Faptul că procurorul de caz Ionela-Tania Mihai-Oprea și șeful său, Mihai Aldea, „nu au văzut” ilegalitățile comise de avocata Lavinia Mincu este un caz clar de CORUPȚIE în Parchetul Pitești coordonat direct de procurorul general, Gabriela Scutea:

 1. Judecătoarea Corina Voicu constată că procurorul de caz Ionela-Tania Mihai-Oprea și șeful său, Mihai Aldea, au avut destule motive să o inculpe pe avocata Lavinia Mincu nu să o disculpe!

 1. Judecătoarea Corina Voicu trage a PATRA concluzie: Procurorul de caz Ionela-Tania Mihai-Oprea și șeful său, Mihai Aldea, au avut destule dovezi că Binomul Minci & Pavelescu-Motoc a comis infracțiuni…

 1. Judecătoarea Corina Voicu emite a CINCEA concluzie: Implicarea avocatei Lavinia Mincu în deplină cunoștință de cauză este evidentă…

 1. Judecătoarea Corina Voicu observă interesul personal al avocatei Lavinia Mincu în escrocarea lui Daniel Matei:

 1. Judecătoarea Corina Voicu arată că este necesar ca Oficiul Naţional de Prevenire şi Combatere a Spălării Banilor (ONPCSB) să ancheteze toate tranzacțiile pentru a se demonstra implicarea avocatei Lavinia Mincu în operațiuni de spălare a banilor:

 1. Judecătoarea Corina Voicu trage a ȘASEA concluzie, definitorie: Procurorii TREBUIE să verifice „la sânge” autenticitatea contractelor pentru un presupus contract de împrumut făcut la Banca Atlantique – fără contract, escrocheria pusă la cale de Binomul Mincu & Pavelescu-Motoc va fi demonstrată fără urmă de tăgadă! De aceea procurorul de caz Ionela-Tania Mihai-Oprea și șeful său, Mihai Aldea, au preferat să „trântească” dosarul penal ca să o poată salva de la pușcărie pe avocata Lavinia Mincu:

 1. Judecătoarea Corina Voicu ORDONĂ ca procurorul de caz Ionela-Tania Mihai-Oprea și șeful său, Mihai Aldea, să nu mai elimine din analiză și cercetare nicio ipoteză și să facă bine să strângă toate dovezile tehnice, telemetrice și telefonice:

 1. Judecătoarea Corina Voicu ORDONĂ ca procurorul de caz Ionela-Tania Mihai-Oprea și șeful său, Mihai Aldea, să afle UNDE au ajuns banii și cine sunt DESTINATARII FINALI (în opinia SECUNDA, la Binomul Mincu & Pavelescu-Motoc):

 1. Judecătoarea Corina Voicu ORDONĂ ca procurorii să verifice probabilitatea ca avocata Lavinia Mincu să fi spoliat conturile firmelor în insolvență pe care le administra judiciar:

 1. Judecătoarea Corina Voicu trage a ȘAPTEA concluzie: Procurorul șef Mihai Aldea să facă bine să înțeleagă că trebuie să-și decline competența și să trimită dosarul penal spre cercetare la… DIICOT!

 1. Judecătoarea Corina Voicu HOTĂREȘTE: Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Pitești să continue cercetările în Dosarul Penal deschis împotriva avocatei Lavinia Mincu și a medicului Mioara Pavelescu-Motoc…

P.S. În continuare, avocata Lavinia Mincu și medicul Mioara Pavelescu-Motoc refuză să răspundă la întrebările SECUNDA. Atunci când vom primi vreun răspuns din partea doamnelor Mincu și Pavelescu-Motoc îl vom publica.

VA URMA

Mai puteți citi…

Episodul 1, CORUPȚIE la Parchetul Pitești. „Generalul” Mihai Aldea a confirmat NUP-ul de salvare a avocatei Lavinia Mincu

Și cum se distruge o bancă românească…

Episodul 38, Armaghedonul CEC! ÎNREGISTRĂRI AUDIO! Bogdan Neacșu țipă, insultă, amenință și alungă un client al CEC Bank! Vocabular și comportament execrabil al directorului Neacșu, plătit din bani plublici cu 16.000 de euro pe lună!
103 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv