Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Masca este obligatorie și în București în aer liber / zonele vizate: Centrul Vechi, pieţe, târguri, staţii STB şi peroane CFR Călători/ JUSTIȚIE: Victor Sandu, fost director general la „Apele Române”, reținut de DNA / El este acuzat că a luat mită 1 milion de euro / 

 

Breaking News:
 

Actrița Rodica Mandache, dialog cu actorii Teatrului Odeon în fiecare marți

După succesul înregistrat de proiectul Mari spectacole@ODEON, în fiecare zi de marți, începând cu ora 11:00, pe pagina de Facebook și pe canalul de YouTube, puteți urmări o serie de interviuri realizate de actrița Rodica Mandache, în dialog cu actorii Teatrului Odeon.

„E cea mai dificilă perioadă din istoria teatrală a lumilor. Teatrul trece printr-o criză, care îi amenință însăși esența, adică întâlnirea cu spectatorul.

Încercăm, cu aceste emisiuni, să păstrăm legătura care ne-a fost distrusă, dar care nu a fost distrusă de 2.000 de ani, deci nu o să fie nici acum.

Platon spune, «decăderea artiștilor este culmea falimentului spiritual». Aristotel spune că «punctul optic al cetății sunt artiștii», «teatrul înseamnă menținerea echilibrului planetar». Teatrul ne apără, teatrul ne adăpostește, pe noi toți, actori și spectatori. Teatrul ne iubește, atât cât îl iubim noi” – (Rodica Mandache)

Actorii Teatrului Odeon vor fi mai aproape de publicul spectator, iar noi vă invităm să le ascultați poveștile, dar mai ales să vă bucurați de întâlnire și dialoguri, căci fără ei teatrul și, în special, Teatrul Odeon, nu ar fi ceea ce este.

DIALOGURI TEATRALE @ODEON:

Prima întâlnire a Rodicăi Mandache, din 23 iunie, ora 11:00, a fost cu actrița Ioana Marcoiu, iar înregistrarea poate fi urmărită online pe pagina de Facebook aici sau pe canalul de YouTube.

Al doilea episod, difuzat săptămâna trecută, 30 iunie, ora 11:00, a avut-o invitată pe actrița Nicoleta Lefter și poate fi urmărit online pe pagina de Facebook aici sau pe canalul de YouTube.

Cel de-al treilea dialog teatral, difuzat marți, 7 iulie, ora 11:00, l-a avut invitat pe actorul Silvian Vâlcu, iar înregistrarea poate fi urmărită online pe pagina de Facebook aici sau pe canalul de YouTube.

Săptămâna viitoare, marți, 14 iulie, ora 11:00, actrița Rodica Mandache o va avea invitată pe Meda Victor. Interviul va fi transmis prin live streaming pe pagina de Facebook și pe canalul de YouTube.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv