Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

BEC: Nicușor Dan a câștigat fotoliul de primar general al Capitalei cu 42,75% – rezultate parțiale (94,4%) / Gabriela Firea a obținut numai 38% dintre voturi / Pe locul 3 se află Traian Băsescu: 11% / 

Breaking News:
 

„Clinica sinucigaşilor”, în ultimul weekend al Festivalului „Bucureştii lui Caragiale”

Spectacolul „Clinica sinucigaşilor” va pfi prezentat publicului, sâmbătă, de la ora 20.00, în ultimul weekend al Festivalului „Bucureştii lui Caragiale”.

În ciuda titlului, „Clinica Sinucigaşilor” este o dramacomedy senzaţională a actualităţii, ce tratează probleme cotidiene prin ochii divertismentului.

Realizat după textul unei autoare românce contemporane, Gabriela Mihalache, spectacolul Teatrului Ȋn Culise este regizat de Cristian Bajora şi este jucat de actorii: Alex Vlad, Ionuț Iftimiciuc, Dorin Enache, Grațiela Popa, Patricia Ionescu, Adrian Pantelimon, Bogdan Stroe, Dana Roman.    

Ultimul spectacol de matineu din festival aparţine Teatrului de Animaţie Ţăndărică şi este un spectacol de improvizaţie unic în România. Programat în dimineaţa zilei de duminică, 20 septembrie, de la ora 10.00, Improvest aduce pe scenă prima trupă de păpuşari improvizatori din ţară.

Folosindu-se de măşti, instrumente muzicale şi păpuşi, actorii construiesc cu umor povestea de pe scenă pe baza indicaţiilor primite din public.

Un spectacol interactiv, în care cei mici devin regizori şi scenarişti, Improveste este un proiect coordonat de Dan Codreanu şi Dan Miron, jucat de actorii Simina Mititelu, Cristina Țane, Mona Toncu, Florin Mititelu, Ștefan Craiu, George Simian într-o scenografie semnată de Çilem Türköz.

Ediţia din acest an „Bucureştii lui Caragiale” se încheie cu reprezentaţia celui mai nou spectacol din repertoriul Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”.

Spectacolul „Cu mască sau fără mască, oamenii vor să zâmbească” este programat duminică, 20 septembrie, de la ora 20.00.

Combinând satira socială cu muzica, coregrafia şi cu o scenografie spectaculoasă, premiera stagiunii estivale 2020 a Teatrului de Revistă din Bucureşti este inspirat de cele mai recente schimbări survenite la nivelul societăţii.

Realizat de Vasile Muraru și Valentina Fătu, „Cu mască sau fără mască, oamenii vor să zâmbească” este un spectacol de revistă plin de culoare și savoare, cu umor, recitaluri de muzică ușoară și momente de dans.

Din distribuţia spectacolului fac parte actorii Alexandru Arşinel, Vasile Muraru, Valentina Fătu, Nae Alexandru, Cristian Simion, soliştii Bianca Sârbu, Daniela Cristea, Alin Gheorghişan şi, nu în ultimul rând, Baletul Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv