Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Litoralul pentu toţi – ediția 2022 începe cu prețuri de la 34 de lei/noapte/persoană / 

Breaking News:

Concurs de proiecte. 9G la TNB – ediția a VIII-a, cu un nou regulament

Teatrul Național „I. L. Caragiale” din București lansează, prin Centrul de Cercetare și Creație Teatrală “Ion Sava”, cea de-a VIII ediție a programului 9G la TNB (Noua Generație).

Programul are un nou Regulament de desfășurare (vezi document la finalul articolului), mult mai ofertant pentru tinerii artiști

Precizările transmise redacției:

Programul a fost lansat în ianuarie 2014 și se adresează tinerilor creatori de teatru, absolvenți ai facultăților de profil, cu vârsta de până în 35 de ani, neangajați în instituții de spectacol.

 
Până în prezent, au fost selectate 26 de proiecte, 19 dintre ele fiind spectacole incluse în repertoriul TNB. Programul 9G la TNB se desfășoară la Sala Mică, spațiu destinat exclusiv tinerilor artiști.
 
 
Înscrierea proiectelor se face începând cu data de 13 ianuarie, până la data de 15 februarie 2022, în format digital la adresa de email ccct9gtnb@gmail.com,  urmând ca în prima parte a lunii martie să fie anunțate titlurile și echipele care au rămas pe lista finală.
 
 
În urma unor discuții cu echipele, se vor decide titlurile selectate spre a începe repetițiile în cadrul Programului 9G (https://www.tnb.ro/ro/concurs-de-proiecte-9g-la-tnb-editia-a-viii-a).

Regulamentul 9G și schițele tehnice de la Sala Mică sunt disponibile și pe www.tnb.ro.

Download (PDF, 282KB)

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv