Unul dintre cele mai aşteptate recitaluri ale toamnei de la Bucureşti va avea loc marţi, pe 21 noiembrie, de la ora 19.00, în Sala Mare a Ateneului Român.

La Bucureşti vin membrii Cvartetului de coarde Granados, cvartet provenit din Spania şi care este alcătuit din David Mata, Marc Oliu, Andoni Mercero şi Aldo Mata.

Cei patru artişti propun un repertoriu spaniol, creaţii ale compozitorilor Juan Crisostomo Arriaga, José María Usandizaga si Jesús Torres, lucrări mai puţin cunoscute de către publicul din România.

Conform site-ului oficial, Cvartetul Granados reuneşte patru dintre cei mai cunoscuţi interpreţi spanioli, cu o solidă formaţie muzicală obţinută la Şcoala Superioară de Muzică „Reina Sofía” de la Madrid, la Hochschule de Viena, la Hochschule „Hanns Eisler” de Berlín sau la Universidad de Toronto şi Chicago Musical College. Toţi cei patru artişti beneficiază de o amplă experienţă în diverse formaţii camerale cu care au putut fi ascultaţi şi aplaudaţi în cele mai importante săli de concerte din Spania şi Europa. 

Preţul unui bilet pentru recitalul de marţea viitoare variază între 35 şi 40 de lei.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version