Pentru prima dată după mai bine de 20 de ani, Holograf, Iris, Compact şi Cristi Minculescu vor susţine un concert împreună.

Cele mai în vogă nume din istoria muzicii rock româneşti vor urca pe scena de la Arenele Romane pe 15 iunie, pentru concertul intitulat “Ca pe vremuri”.

Spectacolul are ca scop “să ne amintim de perioadele în care derulam casetele audio cu creionul, ascultam muzică la magnetofon şi aveam doar o oră de program la televizor”.

Concertul din 15 iunie va dura aproximativ cinci ore, iar pe durata acestuia cântăreţii vor rememora câteva dintre cele mai spectaculoase momente ale trupelor din care fac parte.

“Ne-am hotărât să facem acest spectacol pentru că, pentru noi, perioada de început a carierei noastre, perioada Costineşti — cum o numim noi — înseamnă cumva un val de succes şi corespunde cu perioada în care am început cu toţii muzica. Aveam cam 100 de concerte pe vară doar în Costineşti şi bineînţeles acolo ne întâlneam şi cu cei de la Compact şi Iris”, povestesc membrii Holograf.

Concertul din 15 iunie va începe la ora 18.00, iar preţul unui bilet costă între 54 şi 225 de lei.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version