Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

ANM: Cod Galben de ploi torențiale în aproape toată țara  / POLITICĂ: Ședință de Guvern, pentru aprobarea rectificării bugetare / Fonduri suplimentare pentru SRI, SIE și SP / Pensiile vor fi majorate cu 14% / POLITICĂ: Guvernul Orban prelungește până la mijlocul lui septembrie starea de alertă /

 

Breaking News:
 

Teatrul Național pentru Copii n-a luat vacanță! #StamAcasa. Prinții și prințesele au nevoie de poveste!

„Teatrul Național pentru Copii n-a luat vacanță! Pe Youtube, câte o poveste magică pe zi!”, anunță TNB.

Marian Râlea, Magicianul Poveștilor, și Teatrul Național pentru Copii “ABRACADABRA” propun copiilor mari și mici câte o Poveste Magică pe zi. 

Poveștile pot fi urmărite pe canalul de YouTube – Eu pot, eu sunt magicianhttps://www.youtube.com/channel/UCiglChgqzJyirzJLJsp_rfw .

Fiecare poveste se încheie cu o întrebare sau ghicitoare de la Magi, la care copiii pot răspunde până a doua zi în comentarii pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/eupoteusuntmagician/.

Răspunsurile corecte le vor afla, bineînțeles, tot de la Magicianul Povestilor, care îi și premiază cu invitații la spectacolele viitoare ale Teatrului Național pentru Copii “ABRACADABRA”.

Iată ce ne spune chiar Marian Râlea,  Magicianul Poveștilor,  despre cum au apărut Poveștile Magice: „Stăm în case. Ele au devenit palatele noastre. Prinții și prințesele (și mici, și mari) au nevoie de poveste. Avem mereu nevoie de poveste, iar zilele astea mai mult ca niciodată. Și eu stau în casă. Și pot doar să ajut un pic. Cu povești magice despre viață, din afara palatului, unde viața continuă. Și o să continue! Așa s-a născut ideea cu „Poveștile Magice”.

„Vă invităm on-line și sperăm să ne revedem și la teatru, la Teatrul Național pentru Copii; pe curând!”, transmite TNB.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv