Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

EXTERNE: VIDEO. LIVE. Cutremure în Turcia şi Siria: Sute de morţi şi răniţi / POLITICĂ: Moțiunea simplă împotriva ministrului Bode, citită în penul Camerei Deputaților / Va fi votată miercuri / ANM: Vremea se încălzește, dar nopțile rămân geoase /

Breaking News:

Zilele Filmului German revin la Bucureşti, apoi se mută la Timişoara

Zilele Filmului German revin la Bucureşti, în perioada 2-5 martie, la Cinema „Elvire Popesco”, apoi se mută la Timişoara la Cinema Victoria (9-12 martie), informează Institutul Goethe.

Evenimentul a ajuns la ediţia a 15-a și însumează cele mai bune producţii de film german din ultimii ani. „Prin urmare, publicul este aşteptat cu o selecţie din care îi va fi greu să rateze vreun titlu”, transmite coordonatorul festivalului, Marina Neacşu.

În deschidere, va rula filmul „Toubab” distins cu Premiul Publicului la Festivalul Internaţional de Film de la Varşovia şi Festivalul Filmului German din Lisabona şi Premiul pentru cel mai bun tânăr actor ex-aequo pentru Farba Dieng şi Julius Nitschkoff la Bavarian Film Awards.

Filmul regizat de Florian Dietrich spune povestea lui Babtou (Farba Dieng), proaspăt eliberat din închisoare, care, deşi este născut în Germania, urmează să fie deportat în Senegal, lucru care îl aduce în situaţia în care să decidă să se căsătorească cu cel mai bun prieten al său, Dennis (Julius Nitschkoff), care este heterosexual.

Vizualul festivalului este construit de graficianul Marius Weber în jurul unui cadru din „Die Goldfische”/„Peştişorii aurii”, alt film ce va fi prezentat în premieră.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv