Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul a adoptat noile măsuri de relaxare / Fără mască pe stradă / O oră în plus la restaurante și magazine / Pot circula noaptea și cei nevaccinați / Restaurante deschise în noaptea de Crăciun și Revelion / Starea de alertă a fost prelungită cu încă 30 de zile, din 9 decembrie până pe 8 ianuarie 2022 / 

Breaking News:

AIR France KLM menține zborurile din București spre Amsterdam și Paris

Air France și KLM continuă să opereze 4 zboruri din București către Paris și 2 spre Amsterdam și retur, „în condiții sporite de igienă, atât în aeroporturi, cât și la bord, astfel încât operațiunile să se desfășoare cât mai în siguranță pentru pasageri și echipaj”, se arată într-un comunicat transmis ZIUA CARGO. 

Cursele spre București, atât de la Paris, cât și de la Amsterdam sunt printre cele mai longevive rute ale Air France și KLM, asigurând călătoriile celor mai numeroase comunități de expați din România, comunitatea franceză și cea olandeză. Din acest motiv, exceptând perioada în care au existat interdicții de zbor, atât Air France, cât și KLM au continuat să opereze un minim de zboruri spre hub-urile companiilor din Paris și Amsterdam.

Deși în sezonul de iarnă 2020-2021 Air France operează doar 3-4 zboruri săptămânale, iar KLM 10-14 zboruri, față de câte 21 disponibile înainte de izbucnirea pandemiei, acestea asigură un minim de conectivitate cu cele mai importante centre universitare și de business pentru români.  

Zborurile KLM Royal Dutch Airlines între București și Amsterdam sunt programate să plece de două ori pe zi din București, la ora 06:00 și 13:55, iar durata medie de călătorie este de aproximativ trei ore. Cei care doresc să călătorească de la Amsterdam la București pot folosi două zboruri cu plecare la ora 09:25 sau 20:45. Air France operează 4 zboruri săptămânale directe pe ruta București-Paris și retur, în zilele de miercuri, joi, vineri, duminică.

De la 130 euro dus-întors și condiții flexibile de rezervare a biletelor de avion

Prețul minim al unui bilet de avion dus-întors pe ruta București – Paris și retur este 130 euro, cu toate taxele incluse, iar pe ruta București – Amsterdam și retur costul unui bilet de avion este de 138 euro. În acest tarif sunt incluse un bagaj de mână și un accesoriu până la 12 kg, precum și condiții flexibile de rezervare. Pentru toate zborurile rezervate, perioada de călătorie poate fi schimbată gratuit. Cu toate acestea, se poate aplica o diferență de tarif în funcție de noua perioadă de călătorie și de clasa de călătorie disponibilă.

Pentru a limita interacțiunea între echipaj și pasageri, pe zborurile interne și zborurile scurte în Europa, serviciile de masă și băuturi au fost suspendate. De asemenea, zilnic aeronavele AIR 

France KLM sunt dezinfectate, iar în timpul zborului, aerul din aeronave este reînnoit continuu cu aer proaspăt din exterior.

Zanzibar, noua destinație din decembrie

Începând cu luna decembrie, KLM Royal Dutch Airlines va introduce zboruri spre Zanzibar. Prima cursă programată este în data de 10 decembrie 2020. Cele două zboruri săptămânale vor fi operate cu aeronave Boeing 787 Dreamliner. 

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv