Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul a amânat prin OUG amânarea creșterii alocațiilor / POLITICĂ: Dezbaterea și votul pe moțiunea de cenzură, marți / POLITICĂ: Votul pentru noul Avocat al Poporului a fost amânat până după decizia CCR din 29 iunie / Fabian Gyula a fost validat deja în comisiile juridice / ANM / Cod Roșu și Portocaliu de caniculă și furtuni în jumătatea de vest a țării / Cod Galben în rest /

Breaking News:

Călătorii cu mijloacele STB beneficiază de o nouă aplicaţie de plată: BPay

Călătorii cu mijloacele de transport în comun ale Societăţii de Transport Bucureşti (STB) au la dispoziție o nouă aplicaţie de plată online, ca urmare a finalizării proiectului pilot cu aplicaţia mobilă BPay.

Potrivit STB, 24Pay este noua aplicaţie mobilă care permite plata călătoriei cu telefonul mobil prin înrolarea cardului bancar. Securitatea tranzacţiei este asigurată prin tehnologia Mastercard/Visa.

„Ne dorim implementarea unor soluţii alternative de plată a călătoriei, astfel încât utilizatorii noştri să beneficieze de modalităţi sigure şi rapide de achiziţie a titlurilor de călătorie în orice moment al zilei, fără a mai fi necesară deplasarea la centrele de vânzare. Evoluţia tehnologiei ne deschide mai mult către inovaţie şi ne oferă posibilitatea de a ne alinia noilor tendinţe privind plăţile digitale”, a declarat Adrian Criţ, directorul general al STB.

Aplicaţia poate fi descărcată gratuit direct din: Google Play; App Store; App Gallery sau prin scanarea codului QR afişat în mijloacele de transport public. Conform STB, utilizatorii care au titluri de călătorie achiziţionate prin aplicaţia BPay vor putea să le utilizeze până la data expirării. Ulterior, plata călătoriei se va putea face doar prin intermediul aplicaţiei 24Pay.

În continuare, STB pune la dispoziţia călătorilor alternative de plată a călătoriei: platforma de reîncărcare online a cardului de transport nominal, plata prin SMS şi plata cu cardul bancar contactless direct la validator.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv