Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul a aprobat creşterea voluntară cu 200 de lei, scutită de taxe, a salariului minim / PARLAMENT: Legea offshore a primit votul final la Camera Deputaților și merge la promulgare la Iohannis

Breaking News:

Câștigătorul licitației pentru lotul 3 al Autostrăzii A0 București Nord, după reevaluare

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a desemnat joi, după reevaluarea ofertelor, câștigătorul licitației pentru lotul 3 al Autostrăzii A0 București Nord.

Astfel, compania turcă IC IÇTAŞ Inșaat Ve Ticaret A.Ş. va proiecta și construi lotul de autostradă în lungime de 8,60 km (situat între Km 39 – km 47,6), pentru suma de 413,7 milioane de lei, fără TVA.

Durata contractului este de 30 de luni, din care 12 luni pentru proiectare și 18 luni – perioada de execuție a lucrărilor. Termenul de garanție este de 10 ani.

„În cadrul contractului, viitorul antreprenor va realiza mai multe lucrări de artă complexe, incluzând 7 pasaje pe și peste autostradă, două dintre acestea având lungimi de 318,30 m, respectiv 466,50 m. Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații și respectiv după soluționarea contestaților/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire”, precizează CNAIR.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv