Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Coaliția a stabilit măsurile de scădere a facturilor la energie / Ciucă: „Este o plafonare a prețului, nu se renunță la liberalizare” / În februarie și martie prețurile vor fi plafonate / OUG nu va întârzia mai mult de săptămâna viitoare / Un milion de facturi vor fi stornate (anulate) /

Breaking News:

CNAIR a stabilit varianta de traseu pentru Centura Timișoara Vest

CNAIR a stabilit miercuri, în ședința Comisiei Tehnico-Economice, varianta 1 de traseu (din cele patru propuse inițial) pentru centura rutieră  Timișoara Vest.

Varianta de traseu avizată are o lungime de aproximativ 14 km și traversează localitățile Timișoara, Săcălaz și Utvin.

Sunt prevăzute patru noduri rutiere: la intersecția cu DN69 Timișoara-Arad și centura de ocolire Timișoara Nord, la conexiunile cu DN6 Timișoara-Cenad) cu DN 59A Timișoara-Jimbolia și cu Timișoara printr-un drum de legătură.

Proiectul are ca scop construirea unei variante de ocolire a orașului din zona intersecției DN69 (Timișoara-Arad), cu DJ591 (unde se va lega cu varianta de ocolire Timișoara Sud, acum în construire), ce va înconjura orașul prin vest. Va rezulta, astfel, închiderea inelului de centură al municipiului Timișoara.

De asemenea, VO Timișoara Vest va avea nouă lucrări de artă (poduri și pasaje).

În perioada următoare, vor avea loc și alte studii necesare pentru finalizarea Studiului de Fezabilitate, contractul fiind derulat de compania Search Corporation.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv