Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Parlamentul l-a revocat pe Bădălău de la vicepreședinția Curții de Conturi / JUSTIȚIE: Cocoş, Crinuţa Dumitrean, Diacomatu și „Stelu” au scăpat de condamnări / ÎCCJ: Faptele s-au prescris  / CCR se va pronunța în 14 decembrie pe suprataxarea contractelor de muncă part-time / 

Breaking News:

CNAIR reia licitația pentru finalizarea SF al Autostrăzii Brașov-Bacău

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii rutiere (CNAIR ) reia licitația pentru finalizarea Studiului de Fezabilitate (SF) al Autostrăzii Brașov-Bacău.
 
Contractul iniția, de peste 20 de milioane de lei fără TVA, a fost semnat, în urmă cu 2 ani și 6 luni, cu Asocierea Search Corporation & Primacons Group.
 
 
Anunțul a fost făcut de ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, pe Facebook:
 
„CNAIR a transmis, în 23 noiembrie, spre publicare în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, Anunțul de Participare pentru lansarea procedurii de achiziție publică pentru noul contract.
Termenul limită pentru depunerea ofertelor a fost stabilit pentru 16 ianuarie 2023. Studiul de Fezabilitate trebuie să fie finalizat în 24 de luni, după semnarea noului contract, lansat în licitație (valoare estimată: 45 de milioane de lei, fără TVA). După finalizarea Studiului de Fezabilitate, construcția propriu-zisă a Autostrăzii Brașov-Bacău va fi finanțată prin fonduri europene (POT 2021-2027)”.
0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv