Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: Șeful Secţiei de Chirurgie Cardiacă din Timișoara, Marinel Gașpar, a fost arestat preventiv după ce a fost prins când lua mită / POLITICĂ: Camera Deputaților a adoptat Legea de creștere a lefurilor pentru aleșii locali / Penalii Costel Alexe și Mihai Chirica de la Iași, judecați pentru corupție, vor primi și ei indemnizații mărite, până la sentința definitivă / 

Breaking News:

Constructor român pentru cele 4 tronsoane ale Autostrăzii Buzău-Focșani (segment al A7)

Asocierea de constructori români SA&PE Construct Spedition UMB-Tehnostrade-Intertranscom Impex va construit toate cele patru tronsoane ale Autostrăzii Buzău-Focșani (A7), ce însumează 82,44 km.

CNAIR a semnat cu constructorul român, în urmă cu două săptămâni, contractele pentru execuția tronsoanelor 1 și 4, precum și cel de finanțare prin PNRR. Marți, același constructor a fost desemnat câștigător al licitației pentru celelalte două tronsoane, 2 și 3, care însumează aproape 70 de km.

Tronsonul 2 (Vadu Pașii-Râmnicu Sărat) are o lungime de 30,8 km și o valoare de 1,31 miliarde de lei (fără TVA), iar contractul include construirea a 12 poduri, între care Podul peste Râmnicu Sărat și pesteDN22.
 
Tronsonul 3 (Râmnicu Sărat-Mândrești Munteni) are o lungime de 36,1 km și o valoare de 1,46 miliarde de lei (fără TVA), iar pe acesta vor fi construite 18 poduri și un pasaj, între care Podul peste DJ 205R și peste pârâul Ramna.
 
Constructorul avea la dispoziție 26 de luni și 2,77 miliarde de lei (fără TVA) pentru a finaliza lucrările la aceste două tronsoane.
 
Tronsoanele 1 și 4 însumează 15,54 km, iar oferta câștigătoare a fost în valoare totală de 1,45 de miliarde de lei (fără TVA). Antreprenorul trebuie să finalizeze lucrările în 20 de luni (anul 2024).

Pe tronsonul 1 (Buzău-Vadu Pașii), cu o lungime de 4,6 km și o valoare de 689,28  milioane de lei (fără TVA), antreprenorul va construi inclusiv 4 poduri, pasaje și viaducte și un nod rutier.

Pentru suma 763,72 milioane de lei (fără TVA) același antreprenor va construi pe cei 10,94 de km ai tronsonului 4 (Mândrești Munteni-Focșani Nord), inclusiv 7 poduri, pasaje și viaducte dar și două noduri rutiere.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv