Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

EXTERNE: VIDEO. LIVE. Cutremure în Turcia şi Siria: Sute de morţi şi răniţi / POLITICĂ: Moțiunea simplă împotriva ministrului Bode, citită în penul Camerei Deputaților / Va fi votată miercuri / ANM: Vremea se încălzește, dar nopțile rămân geoase /

Breaking News:

Constructor român pentru toate cele 3 loturi ale Autostrăzii Focșani-Bacău

Toate cele 3 loturi ale Autostrăzii Focșani-Bacău (95,9 km) vor fi realizate de asocierea de constructori români Spedition UMB-SA&PE Construct-Tehnostrade, a decis, vineri, CNAIR.

Pentru lotul 1 (Focșani-Domnești Târg), cu o lungime de 35,60 km, valoarea de atribuire este de 2,354 miliarde de lei, fără TVA.
 
Pentru lotul 2 (Domnești Târg-Răcăciuni), cu o lungime de 38,78 km, valoare de atribuire este 2,485 miliarde de lei, fără TVA.
 
Pentru lotul 3 (Răcăciuni-Bacău), cu o lungime de 21,52 km, valoare de atribuire este de 1,673 miliarde de lei, fără TVA.
 
Pe traseul întregii secțiuni de autostradă vor fi construite 91 de poduri și pasaje.
 
Durata de executie a fiecarui contract este de 30 de luni, astfel că ar trebui să se poată circula, în anul 2025, pe această secțiune a Autoastrăzii Moldovei (A7.
 
Contractele vor fi semnate după cele 10 zile în care se pot depune contestații.  Finanțată prin PNRR, Autostrada Buzău-Focșani face parte din Coridorul 3 București – Regiunea NE (Moldova).
0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv