Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Legea offshore intră la votul final la Camera Deputaților /

Breaking News:

Marcaje rutiere pe drumurile judeţene din Alba

SC Industrie Mică Prahova SA a încheiat marcarea rutieră a drumurilor judeţene din Alba: DJ 107, DJ 704 A, DJ 106 K, DJ 106 I, DJ 106 F, DJ 107 M, DJ 107 D, DJ 107 F, DJ 107  C, DJ 141 D, DJ 142 L, DJ 107 E, DJ 107 B, DJ 107 H, DJ 750 C, DJ 107 K.

marcaje rutiere, sc industrie mica prahovaAu fost trasate marcaje rutiere longitudinale, transversale, orizontale termoplastice incluzând marcaje presemnalizare trecere pietoni, limitare de viteză, atenție copii, benzi rezonatoare. În total, sunt 490 km de marcaje longitudinale și în jur de 2.400 mp de marcaje rutiere orizontale.

Societatea prahoveană a câștigat licitația organizată de Consiliul Județean Alba la jumătatea acestui an. „Am încheiat cu succes o primă etapă a contractului semnat cu CJ Alba. Ne dorim ca în viitorul apropiat  investițiile în siguranță rutieră, în special cele în semnalizarea orizontală și verticală, să crească, iar organismele abilitate să înțeleagă importanța acestora în reducerea evenimentelor rutiere nedorite”, a declarat Ioan Matreș, directorul general al SC Industrie Mică Prahova SA.

„Nu putem diminua numărul și gravitatea unor astfel de evenimente fără implicarea primăriilor, a consiliilor locale și județene și fără investiții în siguranța drumurilor”, a adăugat el.

SC Industrie Mică Prahova SA activează în domeniul trasării marcajelor și confecționării și amplasării indicatoarelor rutiere din anul 1990 iar în urmă cu doi ani a aderat la Carta Europeană a Siguranței Rutiere și este prima companie din România care crează și administrează un blog pe tematica siguranței rutiere (Drumul în siguranță).

2 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv