Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: Șeful Secţiei de Chirurgie Cardiacă din Timișoara, Marinel Gașpar, a fost arestat preventiv după ce a fost prins când lua mită / POLITICĂ: Camera Deputaților a adoptat Legea de creștere a lefurilor pentru aleșii locali / Penalii Costel Alexe și Mihai Chirica de la Iași, judecați pentru corupție, vor primi și ei indemnizații mărite, până la sentința definitivă / 

Breaking News:

Minisetrul Mediului pregătește „Rabla Plus” pentru sectorul comercial: Camioane și autobuze „verzi”

Ministerul Mediului pregătește un nou program „Rabla Plus” de stimulare a achiziţiei autvehiculelor electrice, de data aceasta destinat exclusiv sectorului comercial.

Noul program se află în lucru la specialiștii ministerului și va fi lansat, în anul 2023, a anunțat, în 18 august, ministrul Mediului, Tanczos Barna.

„Este evident că nu doar autoturismele personale poluează, ci şi autovehiculele destinate transportului de persoane şi marfă. De aceea, venim în sprijinul agenţilor economici din România, cu un program destinat automobilelor electrice şi hybrid plug-in din sectorul comercial. Lucrăm la studiile de impact şi la analiza pieţei împreună cu reprezentanţii producătorilor şi ai importatorilor auto şi vom lansa Rabla Plus pentru flote comerciale în 2023″, a precizat Tanczos Barna.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv