Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Parlamentul a respins OUG de amânare a majorării alocațiilor / Guvernul Orban este obligat să le dubleze, de la 1 februarie / 

Breaking News:
 

O.M. nr. 7: Transportul regulat de persoane se suspendă spre/dinspre 11 țări

Transportul rutier de persoane prin servicii regulate, servicii regulate speciale și servicii ocazionale în trafic internațional a fost suspendat spre și dinspre 11 țări, prin Ordonanța Militară nr. 7, emisă, în 4 aprilie, de ministrul de Interne, Marcel Vela.

Cele 11 țări sunt: Italia, Spania, Franța, Germania, Austria, Belgia, Confederația Elvețiană, Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, Regatul Țărilor de Jos și Turcia.

„Art. 11. — Se suspendă transportul rutier internațional de persoane prin servicii regulate, servicii regulate speciale și servicii ocazionale în trafic internațional, pentru toate cursele efectuate de către operatorii de transport spre Italia, Spania, Franța, Germania, Austria, Belgia, Confederația Elvețiană, Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, Regatul Țărilor de Jos și Turcia și din aceste țări către România, pe toată perioada stării de urgență”.

2 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv