Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

EXTERNE: VIDEO. LIVE. Cutremure în Turcia şi Siria: Aproape 5.000 de morţi şi 24.000 de răniţi / POLITICĂ: Moțiunea simplă împotriva ministrului Bode, citită în penul Camerei Deputaților / Va fi votată miercuri / ANM: Vremea se încălzește, dar nopțile rămân geoase /

Breaking News:

Proiect de lege privind contractarea de la BEI a 50 mil. euro pentru siguranța rutieră

Guvernul a aprobat, în ședința de miercuri, proiectul de lege privind contractarea de la Banca Europeană de Investiții (BEI) a unui împrumut de 50 de milioane de euro pentru investiții prioritare în siguranța rutieră.

Proiectul va merge la Parlament, pentru adoptare în sesiunea care începe în februarie.

Purtătorul de cuvânt al Executivului, Dan Cărbunaru, a declarat, la briefingul de presă de la finașul ședinței de guvern: „Vor fi realizate în 89 de locații pasaje sub- sau supraterane, sensuri giratorii și alte locații cu măsuri de canalizare, semnalizare, costul total al proiectului fiind de aproximativ 100 de milioane de euro, sumă la care se adaugă și TVA. Implementarea acestui contract va fi asigurată de Ministerul Transportului și Infrastructurii, prin intermediul CNAIR.”

În expunerea de motive ce însoțește proiectul de lege „se estimează că Proiectul se va finaliza în 2027, data finală de disponibilizare a împrumutului fiind de până la 60 de luni, de la data semnării Contractului de finanțare. (…) Împrumutul poate fi tras în maxim 5 tranșe, valoarea minimă a unei tranșe fiind de 10 milioane euro”.

Download (PDF, 91KB)

Download (PDF, 189KB)

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv