Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: Cherecheș a fost capturat de polițiștii din Germania, la Augsburg / El se află în arest și urmează să fie extrădat / ACTUALITATE: Iohannis pleacă în Dubai de Ziua Națională a României; a devansat recepția de la Cotroceni / POLITICĂ: Iohannis a promulgat noua lege a pensiilor / POLITICĂ: Senatul a votat ridicarea imunității fostului premier Florin Cîțu, la solicitarea DNA în dosarul vaccinurilor / 

Breaking News:

Se deschide circulația pe noul pasaj Doamna Ghica din Sectorul 2, după finalizarea contrucției

Circulația rutieră va fi deschisă joi, 7 septembrie, pe noul pasaj rutier Doamna Ghica, din Sectorul 2 al Capitalei, după finalizarea lucrărilor de construire, cu o întârziere de trei ani față de termenul inițial.

Liniile de autobuz 143, 243, 282 și N103 vor reveni la traseele de bază pe Strada Doamna Ghica, pe ambele sensuri, informează Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti-Ilfov.

Totodată, vor fi reînființate stațiile „Șoseaua Colentina” (aferentă liniilor 243, 282 și N103 – pe ambele sensuri de mers) și „Bd. Lacul Tei” (aferentă liniilor 243, 282 și N103 – pe sensul spre Șos. Pantelimon), situate pe Strada Doamna Ghica. Pentru facilitarea transbordărilor și fluidizarea traficului ȋn zonă, autobuzele liniilor 143 și 243 vor opri și ȋn stația „Doamna Ghica” (comun cu linia N120), situată pe Str. Doamna Ghica, după intersecția cu Șos. Colentina, pe sensul spre Șos. Pantelimon.

De asemenea, vor fi suspendate stațiile temporare din perioada lucrărilor.

Pasajul Doamna Ghica, cu o lungime totală de 216 metri și două benzi pe sens, a costat peste 110 milioane de lei, fără TVA, iar banii au provenit de la Primăria Capitalei și de la Primăria Sectorului 2.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv