Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul a adoptat noile măsuri de relaxare / Fără mască pe stradă / O oră în plus la restaurante și magazine / Pot circula noaptea și cei nevaccinați / Restaurante deschise în noaptea de Crăciun și Revelion / Starea de alertă a fost prelungită cu încă 30 de zile, din 9 decembrie până pe 8 ianuarie 2022 / 

Breaking News:

Showroom Virtual Dacia

Dacia a deschis un showroom virtual, pentru ca publicul interesat să poată afla în aceste zile detalii despre cele mai noi modele Logan și Sandero Stepway, urmărind o serie de transmisiuni live interactive difuzate pe Internet, FB și YouTube. 

Astfel, în zilele de 2, 3 și 4 decembrie sunt organizate câte trei transmisiuni directe din showroom-ul aflat la parterul sediului Renault Bucharest Connected.

Pe parcursul acestora, camerele de filmat aduc sub ochii privitorilor fiecare detaliu referitor la designul exterior și interior al modelelor, redând ambianța din habitaclu sau prezentând dispunerea comenzilor și funcționarea echipamentelor multimedia.

Complet interactive, aceste sesiuni – cu durata de 20 de minute fiecare, difuzate la orele 09:30, 14:30 și 18:30 – permit totodată publicului care le urmărește să primească răspunsuri în direct la eventualele întrebări legate de noile modele.

Sesiunile sunt transmise prin streaming simultan pe site-ul https://live.dacia.ro/dacia, pe pagina de Facebook Dacia România (www.facebook.com/DaciaRomania/) precum și pe canalul de YouTube dedicat Dacia România. 

În cursul primei zile ale acestei campanii ingenioase, peste 10.000 de vizitatori au urmărit live transmisiunile din Showroom-ul Virtual Dacia. 

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv