Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Florin Cîțu a demisionat de la șefia Senatului după ce PNL a decis să-l dea afară/ Alina Gorghiu preia interimarul în perioada vacanței parlamentare / Ministrul Energiei, Virgil Popescu, este supus votului Camerei Deputaților la moțiunea simplă /

Breaking News:

VIDEO. Montarea deschiderii centrale a pasajului principal peste A2

A început montarea deschiderii centrale a pasajului principal al Autostrăzi de Centură București (A0) peste Autostrada București-Pitești (A2), informează CNAIR.

Vor fi montate 6 perechi de grinzi metalice. Fiecare pereche de grinzi are o lungime de 36 de metri și o greutate de aproximativ 40 de tone. Grinzile metalice sunt produse în România, pe platforma fostei uzine „Faur”, și sunt montate de o companie românească.
 
Lucrările sunt programate să dureze 4 nopți consecutiv, în perioada 16-20 mai, iar circulația va fi închisă pe A2 (pe ambele sensuri), în intervalul orar 22.00-05.00.
 
Săptămâna trecută, a fost montat eșafodajul necesar sprijinirii grinzilor până la sudarea acestora pe poziție.
 
Au fost montate până acum 24 de grinzi metalice pentru deschiderile laterale (deschiderile 1 și 3 ale pasajului).
 
Directorul general al CNAIR, Cristian Pistol, a primit asigurări de la antreprenor că lucrările se vor desfășura conform graficului asumat și nu va fi nevoie ca autostrada A2 să fie închisă circulației mai mult decât perioada stabilită.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv