Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ:  Liderii Coaliției PNL-PSD-UDMR se întâlnesc din nou, după două săptămâni de la ultima ședință / Rotativa la guvernare, remanierea unor miniștri și rectificarea bugetară / 

Breaking News:

Ciucă: „Ne-am intensificat eforturile pentru a ajuta Ucraina să îşi exporte cerealele”

„Ne-am intensificat eforturile pentru a ajuta Ucraina să îşi exporte cerealele, reuşind să dublăm cu succes cantităţile”, a afirmat premierul Nicolae Ciucă, într-un mesaj video transmis joi, la cea de-a 22-a ediţie a formatului Parliamentary Intelligence-Security Forum, care are loc la Palatul Parlamentului.

Ciucă a adăugat că România „continuă să se mobilizeze pe drumurile, căile ferate şi porturile noastre la Dunăre şi la Marea Neagră, acordând prioritate fluxurilor dinspre Ucraina sau prin Republica Moldova”.

Premierul a menţionat că România rămâne unul dintre cei „mai activi” susţinători ai parcursului european al Ucrainei.

De la începutul războiului din Ucraina, pe 24 februarie, peste 1.400.000 de ucraineni au intrat în România, iar peste 100.000 au decis să rămână în ţara noastră.

„Războiul din Ucraina s-a transformat într-un lung război de uzură şi distrugere. Acesta este departe de a fi un război din secolul XXI, deoarece foloseşte bombe neghidate care distrug clădiri, magazine, mall-uri, spitale şi grădiniţe. Mai important, războiul lui Putin în Ucraina a contestat direct ordinea bazată pe reguli”, a subliniat prim-ministrul.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv