Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: Șeful Secţiei de Chirurgie Cardiacă din Timișoara, Marinel Gașpar, a fost arestat preventiv după ce a fost prins când lua mită / POLITICĂ: Camera Deputaților a adoptat Legea de creștere a lefurilor pentru aleșii locali / Penalii Costel Alexe și Mihai Chirica de la Iași, judecați pentru corupție, vor primi și ei indemnizații mărite, până la sentința definitivă / 

Breaking News:

Ciucă: „Ne-am intensificat eforturile pentru a ajuta Ucraina să îşi exporte cerealele”

„Ne-am intensificat eforturile pentru a ajuta Ucraina să îşi exporte cerealele, reuşind să dublăm cu succes cantităţile”, a afirmat premierul Nicolae Ciucă, într-un mesaj video transmis joi, la cea de-a 22-a ediţie a formatului Parliamentary Intelligence-Security Forum, care are loc la Palatul Parlamentului.

Ciucă a adăugat că România „continuă să se mobilizeze pe drumurile, căile ferate şi porturile noastre la Dunăre şi la Marea Neagră, acordând prioritate fluxurilor dinspre Ucraina sau prin Republica Moldova”.

Premierul a menţionat că România rămâne unul dintre cei „mai activi” susţinători ai parcursului european al Ucrainei.

De la începutul războiului din Ucraina, pe 24 februarie, peste 1.400.000 de ucraineni au intrat în România, iar peste 100.000 au decis să rămână în ţara noastră.

„Războiul din Ucraina s-a transformat într-un lung război de uzură şi distrugere. Acesta este departe de a fi un război din secolul XXI, deoarece foloseşte bombe neghidate care distrug clădiri, magazine, mall-uri, spitale şi grădiniţe. Mai important, războiul lui Putin în Ucraina a contestat direct ordinea bazată pe reguli”, a subliniat prim-ministrul.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv