Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

GREVĂ în Educație: Profesorii resping voucherele sociale transformate de Guvern în „prime” / POLITICĂ: Ciucă a anunțat că nu își mai depune mandatul de premier / Rotativa se amână sub pretextul grevei în Educație / Motivul real este că trocul PNL-PSD este în aer / 

Breaking News:

Consiliul UE: Taxele vamale pentru exporturile ucrainiene se suspendă până în iunie 2024

Consiliul UE a adoptat, joi, un regulament care reînnoiește cu încă un an, până în iunie 2024, suspendarea tuturor taxelor vamale și măsurilor de protecție comercială pentru exporturile ucrainene către Uniunea Europeană.
 
 
Într-un mesaj transmis pe Twitter, Consiliul UE arată că miniștrii UE responsabili pentru comerț au convenit asupra acestei prelungiri, după ce Uniunea Europeană a ridicat tarifele și alte restricții pentru o perioadă inițială de 12 luni, în iunie 2022.

Suspendarea tuturor taxelor a dus la plângeri din partea grupurilor de agricultori, culminând cu interzicerea de către Polonia și Ungaria a unor importuri de cereale din Ucraina în aprilie. Aceste țări au devenit rute de tranzit pentru grânele ucrainene care nu puteau fi exportate prin porturile sale din Marea Neagră.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv