Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Cătălin Cîrstoiu și-a anulat toate ieșirile publice, după ce a fost reclamat la DNA și ANI de Emanuel Ungureanu / JUSTIȚIE: Iohannis a avizat începerea urmăririi penale a lui Petre Roman și Voican Voiculescu în dosarul Mineriadei / ANM: Vreme extrem de caldă până miercuri, apoi temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

Zelenski: Rusia se pregătește să mobilizeze 300.000 de soldați, până la 1 iunie

„Pot spune că Rusia se pregătește să mobilizeze 300.000 de soldați până la 1 iunie”, a declarat președintele Volodimir Zelenski, miercuri, cu ocazia semnării unui acord de cooperare cu președintele Finlandei.

sursă foto: Facebook Volodimir Zelenski

Pe 31 martie, Putin a semnat un decret de înrolare pentru 150.000 de cetățeni în cadrul campaniei de recrutare din primăvară care are loc în mod regulat.

La rândul său, Ucraina intenționează să mobilizeze mai multe trupe, un proiect de lege în acest sens fiind în dezbatere la parlament.

Zelenski a spus că „nu avem nevoie de jumătate de milion”, așa cum declarase în decembrie 2023, când versiunea inițială a proiectului de lege prevedea 450.000-500.000 de recruți suplimentari. Comandantul-șef Oleksandr Sîrski a declarat pe 29 martie că acest număr a fost „redus semnificativ”.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv