Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

EXTERNE: VIDEO. LIVE. Cutremure în Turcia şi Siria: Sute de morţi şi răniţi / POLITICĂ: Moțiunea simplă împotriva ministrului Bode, citită în penul Camerei Deputaților / Va fi votată miercuri / ANM: Vremea se încălzește, dar nopțile rămân geoase /

Breaking News:

Stoltenberg: Războiul din Ucraina a început în 2014, când Putin a anexat ilegal Crimeea

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a declarat miercuri, în conferința comună cu premierul român Nicolae Ciucă, aflat în vizită la Bruxelles, că războiul din Ucraina „a început în 2014, atunci când președintele Putin a anexat ilegal Crimeea”.

„Ce s-a întâmplat în februarie a fost o escaladare pe scară largă a războiului început în 2014, unul de agresiune al Federației Ruse împotriva Ucrainei”, a adăugat Jens Stoltenberg.

„Suntem doritori și disponibili de a sprijini Ucraina atâta timp cât este nevoie. Nu îi putem permite lui Vladimir Putin sâ câștige. Ar fi o tragedie pentru Ucraina, dar ne-ar face și pe noi, aliații NATO, vulnerabili. Asta ar însemna că Putin înțelege că el își poate obține țelurile prin forță militară”, a arătat secretarul general al Alianței Nord-Atlantice.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv