[video_documentar width=”640″ height=”480″]

 

Am pornit proiectul media SECUNDA din nevoia de RESPECT. Să oferim și să primim RESPECT

Cu siguranță că SECUNDA îi va deranja pe cei care fac afaceri din bani publici prin fals, pe “afaceriștii”care proclamă că vin cu bani de acasă pentru a pune pe picioare proiecte naționale, pe  “somitățile” politice care ne fură dar se cred salvatorii neamului, pe “onorabilii” care ne conduc și afirmă că se sacrifică pentru noi, nerecunoscătorii, care ne plătim dările către stat…

Cu siguranță că marele public, mai ales cel aflat în letargie publică din scârbă față de politrucii care de 25 de ani ne fraudează și ne amărăsc zilele, va susține proiectul SECUNDA.

Simultan cu dezvăluirile și studiile de caz, SECUNDA va promova proiecte naționale, legislative sau sociale.

Din principiu, SECUNDA nu va susține prin politica editorială niciun partid și niciun guvern. Vom amenda toate derapajele politice, sociale și economice.

Pornesc la drum cu o mică echipă…

Pornesc la drum cu un prim pas: un site www.secundatv.ro

Cel de-al doilea pas va fi în zona printului… SECUNDA

Iar pasul trei va fi cireașa de pe tortul RESPECT: SECUNDA TV

Mulțumesc anticipat românilor care vor oferi informații demne de scos la lumină în SECUNDA. Adresa office@secundatv.ro le stă la dispoziție…

Mihai PÂLȘU

Director  SECUNDA

 

author avatar
Mihai Palsu Jurnalist
Este jurnalist din ‘90. A fost redactorul-sef al Evenimentului Zilei de prânz (Bulina Albastră). Din sept 1994 pana in 2010 a activat la Ziua, iar dupa cativa ani la Puterea a infiitat ziarul online SecundaTV.
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version