Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: USR, Forța Dreptei și 2 PNL-iști au atacat la CCR legea pe care Guvernul Ciolacu și-a asumat răspunderea / Moşteanu: „Am blocat proiectul, nu va creşte niciun fel de taxă” / 

Breaking News:

Schema Fraudei EADS, la Naşul.Tv

În 10 decembrie 2014 am publicat primul episod din Schema Fraudei EADS, iar în 10 februarie 2015 v-am oferit episodul doi. În 16 iunie 2015 am prezentat Schema Fraudei EADS.

Schema detaliată, pe care o supun atenţiei opiniei publice şi procurorilor DNA, Laura Codruţa Kovesi şi Mihaela Moraru Iorga, este alcătuită integral din informaţii obţinute din “surse deschise”.

Cu o excepţie: în ultimul chenar negru am plasat declaraţia unui martor DNA, o declaraţie de o magnitudine uşor de imaginat, graţie numelor enumerate drept corupte.

“Schema Manevrelor Fraudei EADS” „se citeşte” uşor, deoarece am ales să o prezint ca pe o “sârmă de rufe murdare”. Am prezentat istoricului escrocheriei, atârnând în cârlige toate manevrele şi paşii importanţi care au dus la Frauda EADS.

Evident, am plasat şi toate personajele principale participante la marea ţeapă transfrontalieră de câteva sute de milioane de euro.

Pentru a se observa hidra politico-economică, am introdus în schemă şi “funiile” pe care s-au jucat de-a „hoţii şi vardiştii” preşedinţii, consilierii pe probleme de siguranţă naţională şi şefii serviciilor secrete din România şi… Germania.

Vizionare plăcută de la minutul 18 până la 1h, 29 de minute și 20 de SECUNDE…

Schema-Manevrelor-Fraudei-EADS1

Puteți citi și vizualiza ancheta Schema Fraudei EADS, aici…
591 Shares