JURIDIC: CAB a amânat procesul în care Mihaiela Iorga contestă revocarea din funcția de procuror DNA / Scandalos! Tăriceanu a sărit peste rând la intrarea în Muzeul Mineritului / El neagă, deși imaginile dovedesc contrariul

Breaking News:
 

Este oficial: Macron vine în România la invitația lui Iohannis

Administrația Prezidențială  informează, luni, că președintele Republicii Franceze, Emmanuel Macron, va efectua pe 24 august o vizită în România, la invitația președintelui Klaus Iohannis.

Discuțiile care vor avea loc la Palatul Cotroceni se vor concentra pe dezvoltarea și aprofundarea relației bilaterale de Parteneriat Strategic, precum și pe principalele subiecte aflate pe agenda europeană, internațională și de securitate.

La finalul întrevederii cei doi președinți vor susține o conferință de presă comună.

Vizita a fost convenită cu prilejul întrevederii avute de cei doi oficiali în marja reuniunii Consiliului European din 23 iunie, ocazie cu care Emmanuel Macron a acceptat propunerea lui Klaus Iohannis de a continua dialogul la București, menționează Administrația Prezidențială.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.