Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Coaliția a amânat din nou anunțarea candidatului comun la fotoliul de primar al Capitalei / Acesta este medicul Cătălin Cârstoiu, potrivit unor surse politice / Tatăl lui Cârstoiu a fost prefect FSN de Argeș în 1990 și deputat PD în două mandate (1996-2004), apoi din nou prefect și subprefect /

Breaking News:

UDMR nu susține restructurarea Guvernului. Kelemen: Lăsăm coaliția PSD-ALDE să arate că are majoritate

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a confirmat vineri temerea liderului PSD, Liviu Dragnea, referitoare la lipsa majorității în Parlament la vot în cazul restructurării Guvernului Dăncilă.

”Lăsăm coaliția PSD-ALDE să arate că are majoritate. A patra oară nu cred că va fi cazul să votăm un Guvern”, a declarat Kelemen, la RFI.

“Premierul ar trebui să decidă dacă restructurează sau nu Guvernul, dacă are argumente, se poate face, nu ar fi asta o problemă. Să ocolești prin restructurare și printr-un vot în Parlament președintele, din punctul meu de vedere nu se poate și oricum nu se va întâmpla, pentru că președintele semnează decretele de numire a miniștrilor individual, nu semnează lista și dacă el semnează hai să spunem din 27 de miniștri 26 și la unul spune că nu pot să semnez (…), nu se va întâmpla nimic, te duci la CCR, este un conflict constituțional și va decide CCR. Această posibilitate încă nu a fost încercată niciodată în România. Eu nu cred că poți să ocolești președintele, dacă președintele are o convingere fermă față de o anumită persoană. Deci din punctul meu de vedere, nu stă în picioare acest argument, că facem restructurarea doar să ocolim președintele”, a adăugat liderul UDMR.

159 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv