Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu s-a declarat sceptic în privința suspendării din funcție a președintelui Klaus Iohannis, în urma demersului de strângere de semnături anunțată, luni, de liderii AUR.

„După ce nu avem Guvern, probabil că ar fi, din viziunea unora, necesar să nu avem nici preşedinte. Hai să îl vedem pe domnul Cioloş. (…) Dacă vine domnul Cioloş să susţină acest demers, în mod sigur vom face o şedinţă de urgenţă a Consiliului Politic Naţional să clarificăm punctul de vedere al PSD”, a afirmat Grindeanu, întrebat pe această temă, într-o conferinţă de presă la sediul central al PSD.
VIDEO. AUR strânge semnături pentru suspendarea lui Iohannis, dar fără voturile PSD – nicio șansă!
El a adăugat că PSD va lua în acest sens o decizie după ce va avea pe masă argumentele pro suspendare, venite din partea iniţiatorilor demersului, precum şi cele anti:
 
„Noi vrem să cântărim foarte bine acest demers, pentru că am mai făcut două (încercări – n.r) de acest tip, în 2007 şi 2012 (suspendarea lui Traian Băsescu), şi nu au fost încununate de succes. Ce încerc eu să spun acum este că în momentul în care vine şi USR lângă demersul iniţiat de alţii, în mod sigur va fi o temă pe care să o luăm în discuţie“, a precizat Sorin Grindeanu
author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version