Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul Orban a fentat din nou dublarea alocațiilor copiilor / OUG 123 a fost publicată în Monitorul Oficial / POLITICĂ: PNL decide candidații la sectoarele Capitalei /

 

Breaking News:
 

Adevărul despre blocajul de la Primăria Municipiului București

Surprize, surprize, doar pentru aceia dintre bucureșteni care nu s-au mai tamponat cu Primăria Capitalei, după arestarea lui Oprescu.

primaria-bucuresti

PMB este blocată administrativ și tehnic. Primăria Capitalei nu eliberează acte, RADET-ul e sincopat, APA-NOVA “răcită”, sistemul de trafic e varză, aglomerația e din ce în ce mai mare pentru că nici semafoarele nu sunt sincronizate, dar nici polițiștii nu prea mai fluieră în intersecții!
Cauza? Puii de mafioți, angajați de mahării arestați sau aflați în anchetă, vor să inducă publicului ideea că doar din cauza DNA se întamplă asta și că, uite, cum nu mai e Oprescu cum rămâne totul în haos! Aceste slugi se joacă folosind monopoluri care nu le aparțin, care sunt patrimoniu public și care afectează viața cetățenilor! Inclusiv jocul ELCEN-RADET în care iar, tocmai toamna, are RADET conturile blocate de ELCEN. Vor să demonstreze cât de buni sunt mafioții și ce rău e DNA!
Ăsta nu mai e bâlci, e ospiciu!f

6 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv