Bursa Zvonurilor a aflat, dintr-o unică sursă demnă de toată lauda și respectul din lume – că doar a fost un „cineva” în România! -, că Domnul Liviu Negoiță a fost cumpărat de turnătorul Felix Dan Voiculescu exact cu… un leu!

De ce a aderat Domnul Liviu Negoiță la partidul turnătorului Voiculescu – Partidul Umanis Social Liberal, unde vioara întîi este Mișelul Piedone? Tot sursa ne spune, cităm din memoria Bursei Zvonurilor:

Unu la mână: cineva important de lângă Livache are o problemă penală mai veche, care NU s-a prescris, iar șeful de la GRIVCO are la butonieră o parte din Parchetul General și ÎCCJ.

Doi la mână: Livuță are niște „cașcaval” la întuneric și vrea să-l scoată la lumină!

Trei la mână: Liviu are obligația față de un grup mare de interese să penetreze „gunoiul Capitalei”.

Patru la mână: nașul său de cununie, Videanu, are interese majore în Sectorul 1, alături de Voiculescu. Cum Adrian nu vrea să fie luat la țintădin nou, l-a băgat la înaintare pe Livache.

Cinci la mână: nu pricepe ca a ajuns lacheul tandemului Voiculescu-Piedone!

Bine că s-au terminat degetele de la mâna stângă, că cine știe unde ajungeam cu „punctajul”!…

Bun, am înțeles parțial ce ne-a explicat sursa, dar nici nu băgăm mâna-n foc pentru ce ne-a declarat. Totuși, Bursa Zvonurilor nu s-a lămurit de ce Domnul Liviu Negoiță, care ani după ani a adoptat tactica altui mare lider din apropiera turnătorului-președinte Traian Băsescu – este vorba de Radu Berceanu -, s-a dat la fund, la figurat. De ce nu a rămas Domnul Liviu Negoiță în penumbra realității? De ce iese în fața „refectorului”? Este un mister pe care Bursa Zvonurilor îl va dezlega cât de curând!

author avatar
Mihai Palsu Jurnalist
Este jurnalist din ‘90. A fost redactorul-sef al Evenimentului Zilei de prânz (Bulina Albastră). Din sept 1994 pana in 2010 a activat la Ziua, iar dupa cativa ani la Puterea a infiitat ziarul online SecundaTV.
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version