Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: Cherecheș a fost capturat de polițiștii din Germania, la Augsburg / El se află în arest și urmează să fie extrădat / ACTUALITATE: Iohannis pleacă în Dubai de Ziua Națională a României; a devansat recepția de la Cotroceni / POLITICĂ: Iohannis a promulgat noua lege a pensiilor / POLITICĂ: Senatul a votat ridicarea imunității fostului premier Florin Cîțu, la solicitarea DNA în dosarul vaccinurilor / 

Breaking News:

Socialiștii FIREA și Pandele au plecat să se dea în bărci pe Riviera franceză!

Pesedista FIREA continuă șă-și bată joc de șeful său pe linie de partid, Dragnea! Acum, și de pe Coasta de Azur, din Cannes, că așa “dă bine” la socialiști!
Întrebare de 50 de milioane de euro: Oare ce personaje își petrec veacul pe Riviera franceză?!?

După ce a lansat atacuri furibunde la adresa DICTATORULUI Drganea, după ce și-a trimis copiii la școală via Facebook, după ce a pus umărul la nașterea unei noi familii, Gospodina FIREA și-a luat soțul într-o binemeritată vacanță VIP.

Unde? – s-a întrebat Bursa Zvonurilor. Și, a aflat! În Franța, pe Coasta de Azur! Cu ce ocazie – motivul oficial? 8 ani de la „împreunare” – ca să-l cităm exact pe nașul Becali! Motivul secundar? Vineee – surprize, surprize!

Firea și Pandele. Gabi a transmis pe Facebook: “12 septembrie. 8 ani de la cununia noastra. 8 ani de incredere, iubire, respect. Daca incredere nu e, nimic nu e. Nici macar iubire!”

Așadar, pentru a sărbători 8 ani de uniune și a uita de necazurile pricinuite de DICTATORUL Dragnea, dar și pentru a-și încărca baterile înaintea viitoarelor lupte din partidul pe care vrea să și-l agațe la butonieră, FIREA și-a luat “de toartă” soțul și “a tăitat-o” ștrengărește în Franța.

NU înainte de a ne informa pe “facebuk” de fericitul eveniment din viața familiei de socialiști FIREA & PANDELE!

Unde a zbunghit-o Firea? Pe Riviera franceză, la Cannes. Dar nu la celebrul Festival de Film, ci la un alt celebru eveniment dedicat celor foarte, foarte bogați – așa-numita “lume bună”, cum ne spunea fata pușcăriașului Vlasov drept scuză că tatăl său joacă sume uriașe la Cazinourile din Monte Carlo!

De unde are bani Vlasov? Întrebați-o pe Firea. Știe de la nașul Becali!

Corect! Asta este diferența dintre o aniversare de socialist și una de om normal
Citiți și… SCHEMĂ! ADEVĂRATELE probleme ale lui FIREA: Pușcăria, tunurile financiare penale și eliminarea politică!

Încă nu ați ghicit la ce festival celebru și-a dus soțul socialista Firea? Vedeți, dacă NU faceți parte din “lume bună”?!?

Așa vă trebuie, dacă NU sunteți politicieni români, ci doar cetățeni onești, care “pe persoană fizică” vă plătiți taxele și impozitele!

Iaht, frate – nu barcă pneumatică cu zeci de petice!
Citiți și… Firea: Am simţit o uşoară ameninţare din partea lui Dragnea; ar vrea să mă mazilească, dar cu mâna altora

De ce le plătiți? Pentru ca oamenii din “lume bună” – precum gospodina Firea și gospodarul Pandele – să aibă ce fura zi de zi, ca să nu se îmbolnăvească de “ci(N)stită”!

Și unde să-i folosească? Păi, ca socialiști vexați, în lumea “imperialistă”, ca să-și reamintească de “împreunare” într-unul din cele mai luxoase locuri de pe pământ: Cannes!

Festivalul de Yachting, Cannes – a 40-a Aniversare!
Citiți și… Liviu Dragnea și-a chemat pionii la discuții. Vrea să se pună la adăpost de echipa lui Firea

Așa cum v-a obișnuit, Bursa Zvonurilor vă spune unde s-a aciuit cuplul socialist Firea & Pandele. Este vorba de Târgul de Yachting de la Cannes – ce se desfășoară în perioada 11 – 16 septembrie. Iar anul acesta este unul special pentru “imperialiștii francezi”: a 40-a aniversare!

Așadar, dacă o SECUNDĂ, doar o SECUNDĂ, v-ați gândit că socialista Firea NU vă fură taxele și impozitele pentru că NU are unde să le cheltuiască, ați scăpat de această povară psihică: nu mai trebuie să luați rudotel!

Gospodina FIREA ARE unde să cheltuiască banii furați. Pe Riviera franceză, la Cannes  – unde, ca fapt divers, un bilet VIP – că doar NU vreți să viziteze Festivalul aniversar de Yachting la “împins tava” – costă, pentru o zi, un mizilic: 220 euro pe cap de “vită furajată”!

De tarifele pentru cazare, mic dejun, prânz și cină de pe Riviera franceză – vă lăsăm pe dumneavoastră să vi le imaginați!

FIREA: #haideți să mergem acolo! 

P.S. Pe “facebuk” gospodina Firea ne informează zilnic despre agenda sa – cu fotografii și scurte comentarii.

Acum însă, gospodina Firea se jenează să ne informeze pe aceeași rețea de socializare despre cum își aniversează cu gospodarul Pandele cei 8 ani de la împreunare” și pe unde își plimbă corpul pe banii spoliați de la bucureșteni!

Dar Bursa Zvonurilor s-a prins cum stă treaba: NU dă bine pentru socialista Firea – în contextul noi sale prezentări de apărătoare a cetățeanului de rând în fața maleficului Dragnea, pe care cu puțin timp în urmă îl pupa cu năduf politic în Piața Victoriei și-l sprijinea cu zel să-și dârâme propriile guverne PSD Grindeanu și Tudose – să ne-arate cum se distrează o familie de socialiști într-o zonă luxoasă dintr-o țară “imperialistă”!

Festivalul de Yachting, Cannes – bilet VIP pentru o zi
123 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv