Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Comisiile parlamentare încep audierea miniștrilor Guvernului Orban II / Trei zile va dura procedura / Votul în plen va fi dat lunea viitoare, pe 24 februarie, la ora 16.00 /

Breaking News:
 

François Hollande se întâlneşte cu Vladimir Putin la Moscova

Preşedintele Franţei, François Hollande, se întâlneşte joi la Moscova cu liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, pe tema Siriei şi a luptei împotriva grupării jihadiste Statul Islamic (SI).

hollande si putin

Hollande încearcă să adune în jurul lui liderii mondiali într-o coaliţie care să lovească mai puternic gruparea Stat Islamic, relateaza AFP.

În acelaşi scop, el a discutat, miercuri, la Paris, cu cancelarul german Angela Merkel. În conferinţa de presă comuna din cursul serii ambii lideri au cerut puterilor mondiale să colaboreze pentru a preveni o deteriorare a relaţiei dintre Rusia şi Turcia, relatează stiri.tvr.ro.

“În ceea ce priveşte ce s-a întâmplat în sau lângă Siria, mă refer la avionul rusesc doborât de turci în spaţiul lor aerian, cred că trebuie să facem totul pentru a detensiona situaţia”, a declarat preşedintele francez, Francois Hollande.

“Suntem toţi implicaţi şi vom face totul să aducem toate părţile la masa negocierilor şi sper că evenimentul de ieri, doborârea unui avion rusesc deasupra Turciei, nu va însemna renunţarea la acest proces”, a declarat şi cancelarul german Angela Merkel.

Cei doi lideri europeni au mers miercuri seară în Piaţa Republicii din Paris, pentru a aduce un omagiu celor 130 de victime ucise în 13 noiembrie în capitala Franţei.

Hollande a mai precizat că Uniunea Europeană trebuie să ajute Turcia, care este copleşită de un număr impresionant de refugiaţi din Siria şi Irak.

0 Shares