Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: CCR a decis că Parlamentul stabilește data alegerilor / HG adoptată de Cabinetul Orban privind organizarea scrutinului în 6 decembrie este nulă / BEC: Nicușor Dan a câștigat alegerile cu 42,76% – rezultate parțiale (96,95%) / Gabriela Firea a obținut numai 37,98% dintre voturi / Pe locul 3 se află Traian Băsescu: 10,98% / 

Breaking News:
 

Iohannis, din nou în străinătate! După Israel şi Palestina, preşedintele României a ajuns în Turcia

După vizita oficială din Israel şi Palestina, Klaus Iohannis, preşedintele României, a început joi o vizită în Turcia.

ioha

Iohannis, care este însoţit, evident, de soţia sa, Carmen, se va întâlni cu preşedintele Turciei, Recep Erdogan, şi va depune o coroană de flori la locul în care s-a produs atentatul de la Ankara, din 13 martie.

Evident, la aterizarea în Turcia, Iohannis a vorbit şi despre atacul de la Bruxelles, de marţi, care s-a soldat cu zeci de morţi şi sute de răniţi.

“Vorbim despre o zi neagră pentru Uniunea Europeană. Bruxelles a fost sub atac terorist, Uniunea Europeană a fost sub atac terorist şi, din păcate, şi Turcia a fost sub atac terorist. Aceste lucruri ne arată că terorismul este prezent peste tot în civilizaţie. Aceste lucruri ne arată, din păcate, că problemele cu care ne confruntăm sunt departe de a fi rezolvate”, a fost mesajul transmis de preşedintele României.

Iohannis dă asigurări că “acolo unde putem să intervenim noi, cu prietenia între ţări, cu solidaritatea dintre noi, avem o şansă foarte bună să rezolvăm aceste probleme. E vorba, desigur, de problema terorismului, de problema migraţiei, problema războiului din Siria şi multe alte probleme care, din păcate, ne reţin atenţia mai mult decât ne-am fi dorit”.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv