Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

ANM: Cod Galben de ploi torențiale în aproape toată țara  / POLITICĂ: Ședință de Guvern, pentru aprobarea rectificării bugetare / Fonduri suplimentare pentru SRI, SIE și SP / Pensiile vor fi majorate cu 14% / POLITICĂ: Guvernul Orban prelungește până la mijlocul lui septembrie starea de alertă /

 

Breaking News:
 

Concerte anulate din respect pentru victimele din Club Colectiv

Mai mulţi artişti şi-au anulat concertele, în semn de solidaritate cu victimele catastrofei din Club Colectiv

delia
Sursă foto: Facebook

“Din respect pentru familiile îndurerate, în urma incidentului de aseară, concertele mele din perioada următoare, începând cu cel din seara asta în Bamboo, sunt anulate/amânate. Sunteţi în gândurile şi rugăciunile mele. Sunt îndurerată, nu am cuvinte”, a scris Delia ieri în mesajul său de pe Facebook.

La rândul său, Luna Amară  trebuia să susţină ieri un concert la Bacău, în Valhalla Club, dar cei din trupă au contramandat spectacolul: “Suntem cu toţii foarte trişti din cauza tragediei de la clubul Colectiv din Bucureşti. Sunt oameni din public şi prieteni care au decedat, sunt colegi muzicieni care nu mai sunt printre noi, alţii sunt în stare critică. Am decis să anulăm concertul din Bacău din această seară, din respect pentru memoria celor dispăruţi şi durerea familiilor. Ne cerem scuze celor care ne aşteptau acolo, dar nu întotdeauna «the show must go on»… E o zi tristă pentru noi toţi”.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv