Adina Florea, procuror-şef adjunct al Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din Justiţie, a recunoscut că dosarul în care este suspectă Kovesi a fost deschis în urma depunerii unei plângeri penale din partea lui Ghiță.

sursă foto Digi24

“Este un dosar ca urmare a sesizării lui Sebastian Ghiţă din decembrie 2018”, a spus Florea joi dimineață, asaltată de jurnaliști joi dimineață, la intrarea în sediul Parchetului General.

“Este vorba de o activitate de urmărire penală în derulare, s-a asigurat cadrul procesual legal și se va asigura cadrul procesual legal oricărei persoane cercetate. Toate persoanele cercetate au dreptul să-și studieze dosarul, să propună probe, să administreze probe și să participe la audieri. Prin urmare, nu antamăm activitățile și nu antamăm niciun fel de subiect care să nu aibă o bază legală”, a adăugat ea.

Ea a asigurat că îi va respecta Laurei codruța Kovesi toate drepturile: “Este o anchetă în desfăşurare, unde se vor respecta toate drepturile şi libertăţile tuturor persoanelor, demnitatea persoanelor cercetate şi, în primul şi în primul rând, se va respecta legea”.

Asalt pe toate fronturile pentru blocarea numirii fostei șefe a DNA în funcția de Procuror-Șef al Parchetului European:

Tudorel scoate artileria grea: Kovesi, urmărită penal în urma plângerii penale depuse de Ghiță prin avocat!
author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version