Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: Afaceristul Sorin Strutinsky este dat în urmărire /  El a fost condamnat definitiv la 10 ani și 8 luni de închisoare / DNA: Directorul suspendat al Unifarm, Adrian Ionel, este audiat de procurori / POLITICĂ: Senatul votează data alegerilor locale: 27 septembrie / ANM: Cod Portocaliu și Galben de ploi torențiale ți vijelii, până marți la ora 22.00 / 

Breaking News:
 

Avocatul Poporului, Renate Weber, susține că nu va beneficia de pensie specială

Avocatul Poporului (AP), Renate Weber, susține că nu va beneficia de pensie specială, deoarece nu îndeplineşte condiţiile.

Iată precizările, într-un comunicat transmis, marţi:

„Pentru a putea beneficia de pensie de serviciu/specială, Avocatul Poporului trebuie să aibă un stagiu minim de cotizare la sistemul public de pensii de 15 ani, conform art. 2 lit. c) şi art. 53 alin. (2) din Legea nr. 263/2010. Avocatul Poporului în funcţie, doamna Renate Weber, NU îndeplineşte condiţiile prevăzute de legea sistemului unitar de pensii publice, pe considerentul că nu are un stagiu de cotizare de 15 ani la sistemul public de pensii. Doamna Renate Weber, în calitate de avocat în Baroul Bucureşti, a contribuit la constituirea fondurilor de pensii din cadrul Casei de Asigurări a Avocaţilor. Prin urmare, doamna Renate Weber este exclusiv beneficiara unei pensii plătite din fondurile Casei de Asigurări a Avocaţilor (instituţie de drept privat)”.

Amintim că Renate Weber a atacat la CCR Legea privind supraimpozitarea pensiilor, iar PNL a acuzat-o că vrea să-și protejeze pensia.

Avocatul Poporului, Renate Weber, și șefa ÎCCJ, Corina Corbu, au atacat la CCR impozitarea pensiilor speciale

Mi mult, PNL a depus o solicitare la Parlament privind revocarea din funcție a Renatei Weber.

PNL cere Parlamentului revocarea Avocatului Poporului, Renate Weber. Argumentele lui Orban
0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv