Premierul Florin Cîțu face pe niznaiul în privința achiției de vaccinuri anti-COVID, deși a achitat din bani publici milioane de doze care au fost apoi donate, pentru că expirau,

Întrebat miercuri dacă se simte vizat de ancheta DNA pe această temă, el a declarat că „e mizerabil și revoltător să se asocieze cu persoana mea”.

„Dosarul e pe faptă, nu pe persoană. Ce mi se pare mizerabil și revoltător este să asociezi persoana mea cu aceste dosare de la DNA”, a declarat el.

La insistențele jurnaliștilor, premierul s-a rezumat să răspundă: „Nu pot să comentez. Sunt in rem, ceea ce arată că justiția funcționează”.

Procurorii DNA anchetează modul în care guvernele Orban și Cîțu au cumpărat un număr extrem de mare de vaccinuri anti-COVID, astfel încât milioane de doze au fost donate pentru a nu expira.

Concret, Guvernul Orban a comandat 120 de milioane de doze de vaccin, iar Guvernul Cîțu a achitat, prin Ministerul Sănătății, cu mult peste 10 milioane de doze – cât s-au vaccinat românii, potrivit raportării la zi a Grupului de Comunicare Strategică.

Abuz în serviciu. DNA anchetează cum au cumpărat „fără număr” Orban și Cîțu vaccinuri anti-COVID
author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version