Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Cătălin Cîrstoiu și-a anulat toate ieșirile publice, după ce a fost reclamat la DNA și ANI de Emanuel Ungureanu / JUSTIȚIE: Iohannis a avizat începerea urmăririi penale a lui Petre Roman și Voican Voiculescu în dosarul Mineriadei / ANM: Vreme extrem de caldă până miercuri, apoi temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

Piedone dă în judecată ANI și candidează la Primăria Capitalei, iar fiul său (deputat) – la Sectorul 5

Primarul sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a anunțat, miercuri, că dă în judecată Agenția Națională de Integritate (ANI) – care l-a găsit în conflict de interese, pentru că l-a numit pe ginerele său în Comisia pentru vânzarea spaţiilor comerciale, de unde a încasat peste 109.000 de lei.

Totodată, Piedone vrea să-l instaleze și pe fiul său primar, în locul lui la Sectorul 5, iar el candidează pentru fotoliul de primar general al Capitalei.

„Cristian Popescu Piedone candidează la funcția de primar al Capitalei! Deputatul Vlad Popescu Piedone candidează la funcția de primar al Sectorului 5!”, a scris pe Facebook Piedone.

Vlad Popescu Piedone a fost ales deputat pe lista PSD, în decembrie 2020, dar un an mai târziu a „migrat” la PPU-SL, partidul lui Dan Voiculescu. 

ANI: Piedone, în conflict de interese; și-a numit ginerele în Comisia pentru vânzarea spaţiilor comerciale
0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv