Lumea este acaparată de lupta pentru SUPREMAȚIE dintre patru mari PUTERI economice și politice: SUA, UE, China și Rusia – fiecare dintre ele având drept “ajutoare” diverse state-colonii.
Și din cauză că toți liderii acestor mari puteri au comis fapte penale, escrocherii fiscale sau infracțiuni de corupție, vor face orice ca să NU ajungă la pușcărie.
La noi, pesedistul Dragnea este în aceeași situațiem disperată: pentru a NU ajunge în închisoare precum Adrian Năstase, “Dady” va face orice, inclusiv să-l copieze pe escrocul și coruptul Silvio Berlusconi.
Pe EA, draga de EA, vor să înfigă un singur steag!
Două principii
În acest context cinic, lumea democrată NU este condusă pe principii sănătoase și legale, ci despotice, ilegale, uneori malefice.
De ce? Din cauză că PUTEREA democratică, condiționată de două postulate
  • libertatea fizică,
  • circulația banului într-o logică economică,
este deținută de oameni corupți până în măduva oaselor. Veți spune că este un paradox! Dar dacă principiile sunt democratice, cum se face că lumea  e condusă printr-o „politică personalizată”?
Paradoxul acestei anomalii politice rezultă chiar din răspunsul la întrebarea esențială “Ce personaje conduc aceste state/uniuni și, în anumite cazuri, ce grupuri de interese se află în spatele lor?
N.B. În țările în care liderii NU sunt penali, administrația și politicul muncesc pentru cetățeanul plătitor de taxe și impozite. Dar aceste țări NU fac parte din „Big Four”!

Libertatea individului aflat la putere

Cele patru PUTERI economice și politice – SUA, UE, China și Rusia – au un singur țel de stat/uniune: să fie liderul suprem.

Pentru a obține supremația mondială, este nevoie de o strategie cinică, un plan care să folosească toate tehnicile de guvernare, manipulare și dezbinare care generează victime colaterale – uneori chiar zeci de milioane de oameni.

Aceste metode de conducere au fost formulate de Sun Tzu în “Arta războiului” și de Machiavelli în “Principele”, sau redefinite după Al Doilea Război Mondial și puse în practică prin “Planul Marshall” sau, dacă vreți simplificat, prin „Doctrina Truman”.

Dar, pe lângă acest țel de stat/uniune ce poate fi exemplificat prin “principiul circulației banului”, mai există unul la fel de puternic, “principiul personalizării”: libertatea individului aflat la putere. Care primează, de cele mai multe ori!

O să vă întrebați:  Cum adică “libertatea individului aflat la putere”? Foarte simplu: Absolut toți cei aflați la putere – aici îi includ și pe cei aflați în spatele lor – au comis fapte ilegale și sunt pasibili de pușcărie.
Trump, Putin – direct, Juncker și Xi – indirect, protejând grupurile de interese din spatele lor:

Trump – prin ilegalitățile financiare comise pe vremea când era doar afacerist, Putin prin ilegalitățile comise atât înainte, cât și după ce a ajuns președinte; Juncker – prin protecția pe care trebuie să o ofere fostului președinte CE Barroso, dar și altor infractori din grupul acestuia de putere, iar Xi – pentru toate ilegalitățile comise asupra poporului chinez de către liderii Partidul Comunist, în ultimii ani.

Dintre cei patru, doar unul singur NU poate fi tras la răspundere NICIODATĂ, NU riscă nimic: Xi Jinping, președintele Chinei.
Pentru ceilalți trei – Trump, Putin și Juncker pentru Barroso – există un exemplu de urmat pentru a NU ajunge după zăbrele: Silvio Berlusconi.
Pușcăriașul Năstase și Barroso
Frauda transfrontalieră EADS!

NU este nevoie să vă ofer argumente legate de faptele ilegale comise de trei dintre liderii lumii: Trump, Putin și Xi.

Dar pentru Juncker trebuie să vă ofer un singur argument dintre cele multe care există, pentru a exemplifica obligația actualului președinte al CE față de un anumit grup de interese ce se află la butoanele UE. Iată-l:

Frauda EADS, de peste 1,5 miliarde de euro, NU a fost una românească.
Frauda EADS a fost una pentru supremația lui Barroso, a lui Sarkozy a doamnei Merkel via Schröder în UE și în țările lor.
Cel care a pus în practică Frauda EADS, Adrian Năstase, premierul condamnat la închisoare pentru alte fapte penale, a scris cu mâna lui:
“Barroso mi-a impus să securizez granițele Românie cu firma EADS”, o societate transfrontalieră care NU mai făcuse niciodată o astfel de securizare!
Dar pe lângă declarația lui Năstase, multe alte documente demonstrează implicarea celor trei lideri  – Barroso, Sarkozy și Merkel – în Frauda EADS.

Iar pe lângă EADS, putem nominaliza toate scandalurile la nivel înalt în care multinaționalele s-au ocupat cu frauda fiscală sub protecția liderilor politici enumerați mai sus.

Aici, o parte din argumente. Click pe titluri…

“Frauda EADS, născută imortelă!”
 “Țarul Putin în EADS!”
 “Contractul EADS – COMICEX MAI”
Silvio Berlusconi și Adrian Năstase. Ce au în comun escrocul italian și pușcăriașul român? Au fost premieri și au furat din banul public
Metoda Berlusconi

Practic, liderii celor patru mari puteri sunt toți corupți – și NU este vorba de Teoria Conspirației, ci de cruda realitate!

În prezent, în majoritatea țărilor democratice, liderii politici NU muncesc pentru popoarele care i-au adus la putere! Sunt lideri pentru ei, pentru libertatea lor sau a indivizilor din grupurile de interese pe care le reprezintă/protejează!

Când a văzut că funia pușcăriei se strânge în jurul gâtului său și că “prietenii” politici de pe statul său de plată NU pot să-i asigure libertatea, infractorul de drept comun Silvio Berlusconi a inventat un partid personalizat – “Forza Italia”.

Cum era de așteptat, “Forza Italia” s-a folosit de imperiul media deținut de miliardarul Berlusconi pentru a manipula masele de italieni supărați pe clasa politică.

Efectul manipulării?  “Forza Italia” a ajus la putere și prima modificare legislativă promovată de “partidul poporului Silvio Berlusconi” a fost să-l protejeze printr-o LEGE pe escrocul Berlusconi astfel încât NICIODATĂ să NU mai poată fi acuzat penal de infracțiunile economice comise pentru a ajunge… miliardar!
Liviu Dragnea – un actual și viitor președinte!
Despre “președintele” Dragnea

Penalul Dragnea are doi idoli: Ion Iliescu și Traian Băsescu. De ce ex-președinții României sunt idolii lui Dragnea? Pentru că Iliescu și Băsescu, deși au încălcat legea, NU au ajuns în pușcărie.

Din 2014 o tot spun și o repet: Dragnea NU a vrut să fie premier – un risc imens din toate punctele de vedere, atât politic, cât și penal, deoarece “cu mâna” lui se realizează toate marile ilegalități cu bani publici; Dragnea vrea să fie președintele României – un risc minor, dar cu puteri mari, dacă știi să fii Iliescu sau Băsescu! Dar despre Dragnea, legile Justiției și președintele Iohannis, într-o altă “picătură”!

La Mulți Ani, România!

La Mulți Ani, Români!

La Mulți Ani, România!

La Mulți Ani, Români!
La Mulți Ani, România!

La Mulți Ani, Români!

author avatar
Mihai Palsu Jurnalist
Este jurnalist din ‘90. A fost redactorul-sef al Evenimentului Zilei de prânz (Bulina Albastră). Din sept 1994 pana in 2010 a activat la Ziua, iar dupa cativa ani la Puterea a infiitat ziarul online SecundaTV.
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version