Primarul liberal Emil Boc pune cruce scandalului din PNL scos în public din PNL de Rareș Bogdan, privind demisia lui Ludovic Orban de la șefia partidului, cerută de „reformiști”.

„PNL este un partid viu. Consider că, până la un punct, precizarea acestor lucruri este firească, dar continuarea lor este nefirească, păguboasă. Dezbaterile trebuie să rămână în partid. Vom avea un congres. PNL are nevoie și de Rareș Bogdan, și de Robert Sighiartău, de toți, pentru că toți formăm o echipă, iar cei care merg la congres vor stabili locul fiecăruia (…) Acum avem nevoie de performanță în actul de guvernare. A continua în fiecare zi mi se pare neproductiv și ineficient”, a spus Emil Boc, marți.

Edilul Clujului a susținut că nu își dorește nicio funcție în PNL.

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat, marți, că nu demisionează de la șefia partidului, așa cum i-a cerut public europarlamentarul Rareș Bogdan și secretarul general al liberalilor, Robert Sighiartău, el amintind că a fost ales de congres.

Orban nu demisionează, cum vrea Rareș Bogdan: „Sunt președintele PNL ales de congres”
Astfel, Orban nu le dă satisfacție contestatarilor din partid. Cel mai agresiv a fost Rareș Bogdan, intrat în PNL în urmă cu circa doi ani.
author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version