Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: Cherecheș a fost capturat de polițiștii din Germania, la Augsburg / El se află în arest și urmează să fie extrădat / ACTUALITATE: Iohannis pleacă în Dubai de Ziua Națională a României; a devansat recepția de la Cotroceni / POLITICĂ: Iohannis a promulgat noua lege a pensiilor / POLITICĂ: Senatul a votat ridicarea imunității fostului premier Florin Cîțu, la solicitarea DNA în dosarul vaccinurilor / 

Breaking News:

Ciolacu: „Căutăm soluţii să reducem impozitarea muncii în 2024; nu creștem taxe, impozite și nu introducem altele noi”

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, marți, că se află în căutarea de soluții pentru reducerea impozitării muncii în 2024 și a dat asigurări că nu va crește impozitele, taxele și nu va introduce altele noi.

„Pregătim bugetul pentru anul viitor, asupra căruia ne vom consulta cu partenerii sociali. Vreau să fie foarte clar: în 2024 nu creştem taxele şi impozitele şi nu vom introduce taxe noi care să-i împovăreze pe români şi mediul de afaceri. Căutăm soluţii să reducem impozitarea muncii şi să continuăm măsurile de creştere a veniturilor bugetare prin combaterea evaziunii şi printr-o mai bună colectare, inclusiv îmbunătăţirea managementului la ANAF şi Vămi. Facem la nivel guvernamental toate demersurile pentru a începe anul 2024 cu bugetul adoptat, pentru a avea predictibilitatea necesară mediului de afaceri”, a afirmat Marcel Ciolacu, după ședința Consiliului Naţional Tripartit pentru Dialog Social.

El a spus că, discuțiile vor continua şi cu privire la nivelul salariului minim pe economie garantat în plată: „Guvernul va lua o decizie privind salariul minim doar după ce va fi agreată cu partenerii sociali”.

Discuțiile pe majorarea salariului minim de la 1 ianuarie 2024 vor fi reluate în decembrie
0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv