Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Litoralul pentu toţi – ediția 2022 începe cu prețuri de la 34 de lei/noapte/persoană / 

Breaking News:

Ciolacu, despre greva STB orchestrată de liderul sindical consilier PSD în CGMB: „Mai e o opțiune: fie pleacă Nicușor Dan”

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, pune tunurile pe primarul general Nicușor Dan, la doar două zile după ce a făcut același lucru prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, cu care se declară însă în război.

Ciolacu a fost întrebat, vineri, pe tema grevei șoferilor de la STB, declarată ilegală în instanță, cum îi răspunde lui Nicușor Dan la întrebarea dacă susține greva STB sau îi retrage sprijinul politic liderul de sindicat Vasile Petrariu, consilier PSD în CGMB?

„Cer PSD să se pronunţe, pentru că avem o grevă care paralizează Bucureştiul, organizată de un consilier general PSD. Fie susţine această manifestaţie, fie retrage sprijinul politic domnului Petrariu, care a organizat această grevă”, a declarat Nicușor Dan, într-o conferință de presă. 

Replica lui Ciolacu a fost scurtă: „Mai e o opțiune: fie pleacă Nicușor Dan”.

PSD a suferit o înfrângere neașteptată, în septembrie 2020, când fostul primar general al Capitalei, Gabriela Firea, a pierdut alegerile în fața independentului Nicușor Dan, susținut de PNL și USR.

Între timp, PNL a întors armele împotriva lui Nicușor Dan:

Rareș Bogdan, atac la Nicușor Dan chiar înainte de greva STB și perchezițiile DNA: „E un primar slab”

PSD a transmis, vineri, că îl somează pe Nicușor Dan „să vină cu soluţii la crizele pe care le-a provocat, nu să găsească vinovaţi iluzorii”.

Grevă generală la STB. Nicușor Dan: „Este ilegală, orchestrată de liderul sindical – consilier PSD în CGMB”
Percheziții DNA la Primăria Capitalei și două instituții din subordine. Nicușor Dan: „Procurorii au venit la mine la birou, le-am spus că trebuie să plec”
Greva STB: Liderul de sindicat, consilier PSD în CGMB: „La negocieri nu merge nimeni fără mine!”
Iată comunicatul PSD:
 
„După un an şi jumătate de la învestire nu are nicio scuză, este primar şi are majoritate în Consiliul General. În loc să inventeze vinovăţii iluzorii, atunci când nu este concentrat pe angajările de la propriul cabinet, Nicuşor Dan trebuie să rezolve urgent problemele grave din Bucureşti, atât criza sistemului de termoficare, cât şi conflictul de muncă de la Societatea de Transport Bucureşti.
 
Astfel de probleme, care nu doar afectează grav, ci pun chiar în pericol viaţa bucureştenilor, nu se rezolvă prin dispute sterile, ci prin decizii competente şi acţiuni eficiente. Asta aşteaptă bucureştenii de la primarul general, nu să dea ordine partidelor politice care se află în opoziţie la nivel de Consiliu general.
 
Singurul partid căruia poate să-i dea ordine este USR – partidul pe care l-a înfiinţat şi care îi este complice la tot dezastrul pe care l-a creat în Capitală.
 
În loc de a provoca dispute politice, Nicuşor Dan ar trebui să fie mai preocupat de ceea ce va răspunde în faţa bucureştenilor şi, mai nou, în faţa procurorilor, pentru toate deciziile aberante sau ilegale pe care le-a luat în calitate de primar general”.
88 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv