Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul a amânat prin OUG amânarea creșterii alocațiilor / POLITICĂ: Dezbaterea și votul pe moțiunea de cenzură, marți / POLITICĂ: Votul pentru noul Avocat al Poporului a fost amânat până după decizia CCR din 29 iunie / Fabian Gyula a fost validat deja în comisiile juridice / ANM / Cod Roșu și Portocaliu de caniculă și furtuni în jumătatea de vest a țării / Cod Galben în rest /

Breaking News:

Ciolacu: Ghinea n-a convins pe nimeni cu inteligenţa sa, dar i-a zăpăcit pe toţi cu tâmpeniile

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, l-a atacat dur pe ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, după ce acesta i-a propus un rămășag cu demisiile pe masă, în privința aprobării PNRR de către Comisia Europeană.

Ciolacu i-a cerut lui ghinea să demisioneze din funcţie, precizând că dacă parlamentarii PNL şi UDMR nu votează moţiunea simplă depusă de PSD împotriva acestuia, vor răspunde în solidar cu el.

„Ghinea n-a convins pe nimeni cu inteligenţa sa, dar i-a zăpăcit pe toţi cu tâmpeniile sale. Ce demisii ceri tu, Cristian?! N-ai plecat? Încă mai eşti în Guvernul României?! Când toată lumea îţi spune că eşti un dezastru naţional, tu încă mai ai tupeu să scrii baliverne pe Facebook?! Cristian, Comisia Europeană a avut timp – în doar 4 zile să-ţi citească PNRR-ul. Da, cel pe care tu l-ai trimis la Bruxelles. Fără să-l citeşti. Au citit şi s-au crucit. Cristian, nu ţi-a fost ruşine să ieşi la televizor, acum două zile, şi să minţi nonşalant că totul e ok, deşi ştiai foarte bine ce observaţii devastatoare ai primit de la Comisia Europeană?”, a scris Ciolacu, vineri, pe Facebook.

Dispută nesfârșită pe PNRR. Ghinea: „Ciolacu, hai să discutăm cu demisia pe masă!”

Comisia Europeană (CE) a început evaluarea aprofundată a planurilor de redresare şi rezilienţă (PNRR) pe care le-a primit din partea statelor membre pentru a accesa fonduri din planul european de relansare a economiilor afectate de pandemia coronavirusului, a anunţat, vineri, Reprezentanţa CE în România.

Comisia Europeană nu a respins PNRR, ci a început evaluarea aprofundată a planurilor
0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv