Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul a adoptat noile măsuri de relaxare / Fără mască pe stradă / O oră în plus la restaurante și magazine / Pot circula noaptea și cei nevaccinați / Restaurante deschise în noaptea de Crăciun și Revelion / Starea de alertă a fost prelungită cu încă 30 de zile, din 9 decembrie până pe 8 ianuarie 2022 / 

Breaking News:
Este vorba, de fapt, de un guvern minoritar PNL-UDMR

Ciucă face apel la „toți actorii politici responsabili” să susțină „un guvern cu puteri depline”

Premierul desemnat Nicolae Ciucă a lansat un apel către „toți actorii politici responsabili” să susțină „un guvern cu puteri depline”.

Ciucă a transmis pe Facebook apelul:

„Țara noastră trece printr-una din cele mai dificile perioade din istoria sa recentă. De aceea, chem toți actorii politici responsabili să susțină formarea guvernului și să ne sprijine pentru a depăși cât mai curând criza medicală și pe cea economică.

România are nevoie de un guvern cu puteri depline pentru a trece cât mai bine și mai repede dincolo de acest val al pandemiei și de iarna care urmează”.

Un militar la ordin! Iohannis l-a desemnat premier pe Ciucă, pensionar special: „Acum, criza trebuie să se încheie”

PNL și PSD au lansat deja „pe surse”, în presa de casă, că va fi un guvern minoritar din care va lipsi USR – motivul real al crizei politice care a dat țara peste cap fiind de fapt eliminarea oamenilor lui Cioloș.

Ciolacu îl cheamă pe Ciucă la sediul PSD exact cum a făcut Cîțu cu USR

Ciucă va negocia însă, de formă, cu USR. „Vom negocia cu toate forțele responsabile, astfel încât în scurt timp să reușim să alcătuim guvernul, iar guvernul propus să fie aprobat în Parlament”, și-a exprimat el disponibilitatea.

Cioloș: PNL a anunțat deja că are susținerea PSD; USR nu susține un guvern interimar
0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv